Scrub bars van PHB ethical beauty

10 Comments

Met de zomer op komst ben ik steeds meer bezig om mijn lijf een beetje “beachready” te krijgen. Ik ben al lekker aan het sporten om wat zelfverzekerder over het strand te dartelen (haha!). Mijn voetjes houd ik ook aardig bij (daar schreef ik laatst nog een artikel over!) en nu het is de beurt aan mijn lijf.

Ik kreeg drie scrub bars opgestuurd om eens uit te proberen. Scrub uit een pot of tube ken ik al wel. Maar deze scrub bars lijken op zeep en hebben dus een vaste vorm.

PHB ethical beauty

Ik kreeg drie verschillende scrub bars van het merk PHB ethical beauty. Een natuurlijk en vegan merk uit Engeland. Ik schreef weleens eerder over de make-upproducten van PHB ethical beauty. Ik was toen erg tevreden!

PHB ethical beauty

pub ethical beauty

Scrub bar Avocado & Olive

Dit is de scrub bar met avocado en olijf. De scrub bar is gemaakt van suiker en bevat daarom wat grovere korrels. De scrub bar bevat geen parfum dus deze is ook het meest geschikt voor een gevoelige huid.

Ingrediënten:
Sucrose (Sugar), Theobroma Cacao (Cocoa Butter), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil.

Scrub bar Lavender & Ylang Ylang

Zoals je op de foto kunt zien, bevat deze scrub bar blaadjes lavendel. Door de toevoeging van Ylang Ylang olie ruikt deze scrub echt heerlijk. Ook deze bevat grovere scrubkorrels.

Ingrediënten:
Sucrose (Sugar), Theobroma Cacao (Cocoa Butter), Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Lavandula Officinalis (Lavender) Flowers.

PHB ethical beauty

Foot scrub bar Dead Sea salt & orange

Deze scrub bar is speciaal voor de voeten en bevat een combinatie van suiker en zout. Hierdoor voelen de korrels iets minder hard aan op de huid. Er zit ook lavendelolie in maar eerlijk gezegd ruikt deze scrub niet heel sterk. Wat ik overigens fijn vind. Voor de voeten vind ik het ook niet per se nodig.

Ingrediënten:
Sucrose, Maris Sal, Theobroma Cacao, Lavandula Angustifolia (Lavender), Citrus Sinensis (Orange), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree).

phb ethical beauty

Wat vind ik van de scrub bars van PHB ethical beauty?

Ik kan maar een ding zeggen. Ik vind ze echt fantastisch! Ze liggen goed in de hand. Ik neem ze heel makkelijk mee in de douche. De scrubkorrels zijn grof genoeg om echt goed te scrubben. Mijn favoriet is die met lavendel en ylang ylang. Ik vind die gewoon het fijnst qua geur en heerlijk ontspannend in de douche. Alledrie de scrub bars laten een verzorgend laagje achter op de huid. Je hoeft je niet meer in te smeren na het douchen.

Nu ik dit heb ontdekt vraag ik mij af of ik scrub uit een pot ooit nog ga gebruiken. Dit is gewoon zo handig. Met zo’n pot zit ik vaak toch een beetje onhandig te doen in de douche. Ik ben dan bang dat er teveel water in de pot komt of dat ik de pot laat vallen. Zo’n scrub bar werkt veel fijner!

De scrub bars zijn zuinig in gebruik. Na een douchebeurt merk ik amper dat ze kleiner zijn geworden. Ik denk dat ik ze ook lekker mee neem op vakantie.

Ben je nog op zoek naar een goede en natuurlijke scrub? Dan raad ik je absoluut deze scrub bars van PHB ethical beauty aan!

 

De scrub bars zijn te koop bij Enjoy Divine Nature, een webshop vol met natuurlijke cosmetica! De scrub bars kosten €7,50 per stuk. 

 

Gebruik jij weleens een scrub? En zijn deze scrub bars van PHB ethical beauty iets voor jou? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

10 Comments
 • Roos

  Beantwoorden

  Wauw, dat ziet er erg goed uit. Lijken me echt heerlijk al wellness momentje :-)

  • Eva

   Dat is het zeker! XX

 • Sara | MevrouwMiauw

  Beantwoorden

  Ik vind PHB Ethical Beauty echt een fantastisch merk. Het verbaast met dus niets dat deze scrubs je zo goed bevallen. Ik denk dat ik deze ook aan ga schaffen als mijn scrub op is. Lijkt me echt zó fijn!

  • Eva

   Ik vind ze erg fijn. En milieuvriendelijk!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Ze zien er goed uit! Ik ben niet zo van de bars, maar ik weet wel dat het vaak ook zero waste is!

 • Manon

  Beantwoorden

  Ik ben ontzettend benieuwd naar de foot scrub die klinkt heel erg goed

 • Lesley

  Beantwoorden

  Dit ziet er mooi uit! En het klinkt ook goed, fijne geuren ook. Ik vind scrub uit pot ook een enorm gepruts, gebruik zelf vaak een tube. Dit lijkt me ook wel wat, en een mooie prijs ook!

  • Eva

   Ja, ze zijn zeker vriendelijk geprijsd!

 • Rory

  Beantwoorden

  Hi Eva, interessant! Ik ben wel benieuwd naar hoe de bar eruit ziet in / onder het water. Schuimt het dan erg of blijft het juist zoals het is? Ik ben het met je eens voor wat betreft bijvoorbeeld een scrubmiddel in een pot. Heel erg onhandig.

  • Eva

   Hi! Nee het schuimt helemaal niet. Het voelt als boter met korreltjes ;-). XX

Leave a Comment