Starskin Hot Oil Hair Mask

0 Comment
Starskin Hot Oil Hair Mask

STARSKIN heeft iets nieuws op de markt uitgebracht. Een Hot Oil Hair Mask met de naam COCO-NUTS! Ik testte al eens eerder een geweldig gezichtsmasker van dit merk uit en nu is het tijd voor een haarmasker.

Ik had al eens vaker over een oliemasker gelezen maar het idee om pure kokos- of olijfolie in mijn haar te smeren hield mij toch een beetje tegen. Ik heb niet zo’n zin in een messy badkamer door zelf aan de slag te gaan met een pot of een fles olie. Alhoewel zo’n oliebadje wel wonderen zou doen voor je haar…

Starskin Hot Oil Hair Mask

Totdat ik dit haarmasker tegenkwam, de STARSKIN Hot Oil Hair Mask. Het bevat een 100% organic mix van onder andere eersteklas koudgeperste kokosolie, Baobab Seed Oil en Sacha Inchi Oil. Het masker belooft meer glans, volume en hydratatie aan het haar te geven.

Starskin Hot Oil Hair Mask

Hoe gebruik je Starskin Hot Oil Hair Mask?

Het (gesloten!) zakje met de olie warm je eerst op in warm water. Ik heb gewoon de wasbak vol laten lopen met warm water en daar het zakje even in gelegd. Dit ging prima. Ik voelde al snel dat de olie vloeibaar werd in het zakje. Daarna verdeelde ik de olie over mijn droge haar en hoofdhuid. Er is een douchemuts bijgeleverd dus die deed ik braaf over mijn hoofd. Door de warmte trok de olie nog beter in mijn haar. Na een minuut of 20 spoelde ik mijn haar twee keer uit met shampoo. Dat werd aangeraden op de verpakking en dat was ook echt nodig. Mijn haar was enorm vet!

Starskin Hot Oil Hair Mask

Na het drogen en föhnen bleek dat ik mijn haar (vooral het onderste gedeelte) toch niet voldoende had uitgespoeld. Twee shampoobeurten is voor mij niet genoeg. De dagen erna droeg ik mijn haar in een knotje omdat ik het niet zo snel al wilde wassen. Mijn tip is dus om je haar nog een keer te wassen met voldoende shampoo. Het viel mij op dat mijn haar wel luchtiger viel bij de haaraanzet en mijn haar voelde ook zachter aan. Toch weet ik niet of ik dit masker vaker zal gebruiken. Ik vind het niet zo fijn om mijn haar met zoveel shampoo te wassen in een wasbeurt.

Starskin Hot Oil Hair Mask

Alle producten van STARSKIN zijn trouwens crueltyfree!

COCO-NUTS™ Nourishing Hot Oil Hair Mask is voor €9,95 (40ml) verkrijgbaar bij alle Douglas filialen en via www.douglas.nl.

 

Gebruik jij weleens een oliemasker voor je haar?

 

Be happy, be healthy,
Eva

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.