Een steuntje in de rug met Physalis

6 Comments

Voel jij je een beetje moe de laatste tijd? Dat is natuurlijk niet zo gek na de drukte van alle feestdagen. Ook ik ben op en af moe. Ik probeer goed op mijn voeding en rust te letten maar soms lukt dat niet. Dat heeft meteen zijn weerslag op mijn lichaam. Ik kan nu wel een extra duwtje in de rug gebruiken. En jij?

Ik mocht een aantal voedingssupplementen van Physalis proberen. De voedingssupplementen zijn samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en bevatten plantenextracten, vitaminen, mineralen en essentiële oliën. Physalis maakt waar mogelijk gebruik van natuurlijke en biologische ingrediënten. Klinkt goed!

Dit zijn de drie doosjes die ik kreeg:

Physalis Rode gist rijst

Physalis Rode gist rijst combineert natuurlijke actieve stoffen met een krachtig effect. Monacoline K, een natuurlijk bestanddeel uit rode gist rijst, draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolniveau. Hoogwaardige visolie, met omega 3-vetzuren EPA en DHA, draagt bij tot het behoud van een normale hartfunctie. Het olijfbladextract vult deze werking aan en ondersteunt het behoud van een normale bloeddruk. Adviesprijs: € 26,90 / 60 capsules.

Physalis Relax & Sleep bio

Stress en spanningen kunnen een goede nachtrust in de weg zitten. Physalis Relax & Sleep bevat valeriaan, passiebloem en slaapmutsje. Planten die van oudsher bekend staan om hun rustgevende eigenschappen. Ze dragen op een veilige wijze bij aan een goede en gezonde nachtrust. Adviesprijs: € 14,90 / 45 tabletten.

Physalis Ginseng forte + Maca

Behoefte aan meer energie en vitaliteit? Physalis Ginseng forte is een sterk complex met alle soorten ginseng. Koreaanse, Siberische en Indiase ginseng ondersteunen de lichamelijke en geestelijke prestaties. Maca (Peruviaanse ginseng) draagt bij tot de vitaliteit en het fysieke en mentale uithoudingsvermogen, terwijl toegevoegd magnesium bijdraagt tot vermindering van vermoeidheid. De powermix bevat bovendien vitamine C (200mg), de antioxidant vitamine E en natuurlijk gefermenteerd co-enzym Q10. Adviesprijs: € 15,00 / 30 tabletten.

Physalis

Physalis

Ik koos ervoor om de Ginseng Forte te gebruiken. Een supplement voor meer energie en minder vermoeidheid. Ik heb de pillen niet voor een langere periode getest. Maximaal vier dagen achter elkaar. En dat zo op en af de afgelopen weken. Ik merkte namelijk vrij snel verschil in mijn energieniveau! Fijn!

Ik ben altijd voorzichtig met voedingssupplementen en lees zorgvuldig de ingrediënten. Mocht je dit ook willen gebruiken, lees dan altijd de bijsluiter om te kijken of het geschikt voor jou is.

Ik ben in ieder geval tevreden over de Ginseng Forte en ik zal ze nog zeker vaker gebruiken wanneer ik mij lusteloos en moe voel. De producten van Physalis zijn te koop bij Holland & Barret.

 

Gebruik jij weleens voedingssupplementen? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf ter beschikking zijn gesteld.

6 Comments
 • Raïssa

  Beantwoorden

  Ik slik ook alleen wat extra vitaminen, meer niet. Vooral in de winter.

 • Lorenza

  Beantwoorden

  Wat goed dat je al zo snel verschil merkte! Ik slik ook een aantal vitamines omdat ik wat tekorten heb. Ik ga ook eens naar dit merk kijken. Ben benieuwd!

 • YuSt

  Beantwoorden

  Ik slik wel extra vitamines. Meestal neem ik die uit Duitsland mee, stuk goedkoper! D3, B6 magnesium en visolie…

 • Anna Gerrie

  Beantwoorden

  Ik gebruik zelf altijd cranberry pillen omdat ik anders iedere maand wel een blaasontsteking heb. Verder probeer ik mijn pillen gebruik zo minimaal mogelijk te houden. Fijn dat je wel een verschil hebt opgemerkt met de ginseng forte!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Ik slik in de winter wel extra vitaminen. Eerlijk weet ik niet dat het helpt toch doe ik dat. Bij Holland & Barret koop ik vaak producten, maar nog nooit deze.

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Klinkt goed! Ik gebruik nu sinds deze week een energy boost tea, ben benieuwd!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.