Terugblik op 2017

1 Comment
terugblik op 2017

Hi loves!

Het laatste artikel van 2017 alweer. Lekker cliché om te zeggen maar het lijkt wel alsof elk jaar sneller voorbij gaat nu ik ook wat ouder wordt. Mijn 2017, hoe is dat verlopen? Dit jaar stond voor mijn gevoel, in het teken van het gewone leven weer oppakken. Het belangrijkste in het begin van het jaar was het groeien in ons nieuwe huis. 2016 was een ‘gebroken’ jaar waarin we halverwege verhuisden naar ons nieuwe huis. Dit jaar is ons nieuwe huis ook echt ‘ons huis’ geworden. Elke dag word ik wakker en kijk ik blij om mij heen. Het is zo’n heerlijk gevoel als je echt het idee hebt dat je thuis bent!

In 2016 hebben we de zomervakantie overgeslagen maar gelukkig dit jaar niet. We zijn drie weken in Italië geweest en oh, wat hebben we het daar heerlijk gehad! De zon, het eten, de mensen. Ik kwam helemaal tot rust en ik denk nog met veel plezier terug aan die zomer.

En wat een geluk, want in oktober gingen Dennis en ik nog een weekje samen naar Chicago. Hij liep daar de marathon. Ook paps en mams hebben hun tijd samen weleens nodig;-)

Voor mijn blog heb ik dit jaar twee hele leuke dingen mogen doen. Zo ging ik in september twee dagen naar het Belgische plaatsje Spa. Daar kreeg ik een rondleiding in de Spafabriek en ging ik langs verschillende bronnen om het water te proeven. Het was allemaal verzorgd en zo luxe! Mijn allereerste echte persreis en ik kijk er met zoveel plezier op terug!

In november mocht ik een tweede persreis mee maken! Dit keer een yogaweekend in Soestduinen in een 4* hotel. Een heel weekend heerlijk relaxen, yoga en lekker eten. Genieten! En ik mocht een lezer ook nog blij maken met zo’n zelfde weekend. Zo tof dat ik dit kan doen voor jullie! Hopelijk lukt het mij in 2018 om weer zo’n toffe winactie voor jullie uit te zetten.

Dit was een aantal higlights. Er zullen vast meer blije en fijne momenten zijn geweest….

Sowieso ben ik dankbaar dat we als gezin dit jaar weer gezond mogen afsluiten. Dat is toch het belangrijkste. Als ik bij hen ben, ben ik op mijn best.

En natuurlijk wil ik jullie bedanken voor het afgelopen jaar. Ik mag deze maand zelfs afsluiten met een record aan bezoekers. Dank je wel voor alle lieve comments, voor de terugkerende bezoeken. Reacties die ik krijg via Facebook, Instagram of mail. Zonder jullie als lezer kan ik deze blog natuurlijk niet voortzetten. Dus dank je wel voor jullie steun! Ik hoop dat jullie hebben genoten van de artikelen het afgelopen jaar. Ik ga mijn best doen om in 2018 nog fijnere content voor jullie te creëren.

Heel veel liefs! Ik wens jullie een gezond en positief 2018 toe!

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

1 Comments
  • Lesley

    Beantwoorden

    Hé Eva! Haha, ik moet even lachen om hetgeen je schrijft aan het begin over ‘ouder worden en tijd die steeds sneller gaat’, herkenning :) volgens mij is het ook bewezen dat mensen dit zo ervaren?
    Ik heb genoten van je artikelen van afgelopen jaar, dankjewel daarvoor. En ik wens je al het goede voor volgend jaar.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.