The Body Shop | fresh body sorbet

2 Comments

Zomer, zon en kokos. Ja, ik weet het. Het is natuurlijk allang geen zomer meer. Helaas (of niet helaas, ligt eraan welk type jij bent…) we zitten midden in de herfst. De temperatuur is al flink gezakt en we hebben zelfs al een beetje nachtvorst gehad. Maar ik wilde jullie deze heerlijke bodylotion van The Body Shop niet onthouden. Het was een limited edition  dus deze variant is niet meer te krijgen. Hmmm, vreemd zou je denken. Waarom laat je hem dan nog zien?

Fresh Body Sorbet

Maar de reden waarom ik hem laat zien, is de fijne structuur van de sorbet. The Body Shop noemt het een sorbet. Vreemde benaming, haha! Anyway, het lijkt meer een gel. Hij trekt ontzettend snel in en laat een heerlijke geur achter van ananas en kokos. I love it!

Alle producten van The Body Shop zijn trouwens dierproefvrij. FIJN!

Mijn tube is bijna op dus ik ga nu over op de fijne body butters van The Body Shop. Maar mocht je daar juist niet van houden dan zijn de Body Sorbets écht jouw ding. Lichter qua structuur, trekt snel in en laat geen plakkerig laagje achter. Zoals ik al zei is deze met ananas en kokos niet online of in de winkels meer te koop. Maar wel met mango, moringa, grapefruit of satsuma.

Ze zijn ook nog eens goed geprijsd vind ik. Je betaalt €11,- voor 2oo ml. En daar doe je behoorlijk lang mee. The Body Shop heeft vaak leuke acties met flinke korting. In de gaten houden dus!

 

 

Wat vind jij van The Body Shop fresh body sorbet? Ken jij de verschillende soorten al?

 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

Het product in dit artikel is door een bedrijf ter beschikking gesteld. 

 

2 Comments
  • Manon Boerakker

    Beantwoorden

    Zo een sorbet wil ik ook nog wel een keer proberen van the body shop

  • bychristiana

    Beantwoorden

    Haha, ik vind ‘sorbet’ juist heel leuk klinken, alsof je jezelf insmeert met een soort ijsje, maar dan zonder geplak;-) Deze geur is geweldig!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.