The Glow Must Go On (Beautylab) Essence | WINACTIE!

38 Comments

Een tijdje geleden onthulde Serena van Beautylab.nl haar secret project! Zij mocht samen met drie andere bloggers een eigen palette voor Essence ontwerpen. Ik vond dat zo leuk! Want hoe bijzonder is het om gewoon je eigen make-up te mogen ontwerpen?! Dit palette is onderdeel van de Bloggers’ Beauty Secrets. De andere drie bloggers uit andere landen mochten ook een eigen palette ontwerpen.

Overigens test Essence niet op dieren, wordt ook niet in China verkocht en is echt heel budgetproof. Driemaal hoera dus en zeker geschikt om wat aandacht aan dit merk te geven!

Ik was heel benieuwd wat Serena zou ontwerpen. Stiekem hoopte ik dat het een bronzer of dupe van een shimmer brick (van Bobbi Brown) zou zijn omdat ze dat heel vaak draagt op foto’s en zo. En dan knalt ze echt van het scherm af!

The Glow Must Go On Essence

En ja hoor, ergens in april liet ze het palette zien. Het is een bronzing en highlighting palette geworden. The Glow Must Go On! Hoe leuk is die naam! Het palette is geïnspireerd op de spice souk met al zijn exotische specerijen, geuren en kleuren zoals Serena dat vertelde. En dat zie je ook echt terug in het palette.

The Glow Must Go On Essence

In het midden drie kleuren bronzer, twee kleuren oogschaduw en een highlighter. Zo op het eerste gezicht dus echt veel veelzijdiger dan de naam doet vermoeden.

The Glow Must Go On Essence

Het doosje is vrij plat maar wel zo groot als mijn hand ongeveer. Er zit een spiegeltje in van goede kwaliteit dus prima om mee te nemen voor onderweg of op vakantie.

The Glow Must Go On Essence

Dit is cinnamon eyeshadow. Een mooie matte lichte terracotta kleur die je prima als basis over het gehele bewegende ooglid kunt gebruiken. De oogschaduw is een klein beetje poederig dus voordat je het aanbrengt, even de kwast goed aftikken zodat je geen fall out hebt.

The Glow Must Go On Essence

Daarnaast een mooie donkerbruine kleur om in de buitenste ooghoek te gebruiken en om de crease extra aan te zetten (om diepte te creëren).

Beide kleuren zijn goed gepigmenteerd!

The Glow Must Go On Essence

De bronzer bevat drie kleuren.

The Glow Must Go On Essence

En dan als laatste de honey glow highlighter. Hij oogt wittig in het doosje maar als je het aanbrengt zal je zien dat het echt een gouden gloed geeft. Het is een warme gouden highlighter.

Dan nu de swatches!

The Glow Must Go On essence

The Glow Must Go On Essence

In de avondzon! Mooi voor een feestje!

The Glow Must Go On Essence

Mooie matte kleuren en de highlighter geeft een prachtige gouden gloed. Ik houd daar wel van!

In het doosje zit nog een klein kwastje.

The Glow Must Go On Essence

Leuk dat het erbij zit. Dat kwastje kun je gebruiken voor een kleine touch up voor onderweg maar heel eerlijk? Ik gebruik liever mijn eigen kwast die lekker groot is. En ik heb bovendien gemerkt dat bijwerken dus niet nodig is. Die highlighter en bronzer vervagen echt niet na een hele dag dragen.

En dan nu de test :-)

The Glow Must Go On Essence

The Glow Must Go On Essence

Mooie glow hè! Kijk naar mijn wangetjes :-)

The Glow Must Go On Essence

En een beetje contouren met deze bronzer gaat ook goed! Heel mooi om als geheel te gebruiken op de wangen maar ik heb de onderste twee kleuren gemengd en als contour aangebracht. Dat kan prima en geeft echt een mooie schaduw! Daarna heb ik de bovenste twee kleuren gemengd en aangebracht op de appeltjes van mijn wangen. Whhahhh echt die glans zo mooi!!

De ooglook heb ik gemaakt met de twee matte kleuren oogschaduw en de lichtste kleur van de bronzer. Op die manier kun je de bronzer ook voor je ogen gebruiken voor extra glans.

The Glow Must Go On

Het ontwerp van The Glow Must Go On palette vind ik echt heel schattig! Normaal houd ik van strakke verpakking met zo min mogelijk poespas. Maar omdat Essence eigenlijk meer gericht is op jonge meiden kan ik mij voorstellen dat dit veel meer aanspreekt. Stiekem vind ik het ook gewoon leuk voor in mijn stash :-)!

The Glow Must Go On Essence

Bij dit paletje heeft Serena ook een nagellak ontworpen. Het nagellakje heet Shine Bright en is lichtblauw. Exact de kleur van het paletje dus zo als set past het perfect bij elkaar! De nagellak vind ik trouwens echt een heerlijk zomers kleurtje. Mijn handen lijken nog bruiner!

Serena had destijds vermeld wanneer het palette in de winkel zou komen dus dat had ik in mijn agenda gezet omdat ik het gewoon moest hebben. Ik was er zo benieuwd naar en in het echt is hij nog leuker! De kleurtjes passen bij elkaar en het is gewoon een heel handig palette voor overdag met een tikje glamour op de wangen. HEERLIJK!

Omdat ik zo’n vermoeden had dat The Glow Must Go On echt een hit zou zijn, heb ik er gelijk drie gehaald. Een voor mezelf. En… de andere twee geef ik gewoon weg! Samen met een nagellakje!

Het schijnt dat de paletten overal uitverkocht zijn. Ik had zelfs begrepen dat ze nu op marktplaats worden aangeboden…

WINACTIE!

Wil jij ook The Glow Must Go On palette met een nagellakje winnen?

Laat een leuke reactie achter in de comments hieronder.

That’s it! Makkelijk toch? :-)

De winactie duurt tot en met dinsdag 14 juni. Woensdag 15 juni maak ik de twee winnaars bekend. Zij krijgen een persoonlijk mailtje van mij. Ik wens iedereen veel succes!

 

Serena, als je dit toevallig leest…Echt super blij met jouw palette en wat geweldig dat je dit gewoon zelf mocht ontwerpen!!

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

Ps. Volg je mij al via Bloglovin, Facebook, Instagram of Twitter?
De komende weken ga ik nog meer winacties ( de andere paletten van Bloggers’ Beauty secrets!!) houden dus houd mijn site of social media kanalen in de gaten! :-)

38 Comments
 • Nadia

  Beantwoorden

  Wow, wat een mooie glow! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog steeds geen highlighter/bronzer gebruik. Of de kleuren zijn te donker/licht of de glow lijkt meer op glitter. Maar op de foto’s lijkt de glow heel prachtig op je wangen. Ik doe graag mee, ik moet het ooit een keer testen. Heb deze leuke actie op Facebook gedeeld.

  • Eva

   Wat lief, dank je wel voor het delen!

 • Annemarie

  Beantwoorden

  Beste Eva,
  Wauw ik heb nu net je blog ontdekt en ik vind dat je echt hele leuke dingen post, zoals de fruit kalender. Ik doe graag mee aan de winactie! De palette was bij mij in het dorp al gelijk uitverkocht, dus ik heb hem niet eens in het echt kunnen bekijken. Ik heb ongeveer dezelfde huidskleur als jij en jij ziet er echt stralend uit met de palette.
  Veel liefs Annemarie

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Makkelijk? Niet als leuke reacties geven niet je sterkste kant is…. Maar goed, ik hoop dat ik desondanks toch kans maak. Echt mooi.

 • Eva

  Beantwoorden

  Wauw! Gewoon héél erg mooi.

  • Eva

   :-)

 • Larissa

  Beantwoorden

  Holy Moly Eva. STOP DE TIJD.

  Wat geweldig dat je op zo’n leuke en positieve manier een andere blogster steunt. Zo lief! Serena is top, heb haar zelf op de beautybeurs mogen ontmoeten vorig jaar. Ze inspireert, is lekker vrouwelijk en een goede onderneemster. Ik zou werkelijk uit mijn stekkerdoos gaan van blijdschap!! Ben er te laat bij geweest in de winkels :'( Uitverkocht, uitverkocht, ausverkauft.

  En plots kom ik langs jouw artikel. LOVE IT. Je gaat 2 mensen enorm gelukkig maken met deze shineeee all over the place.

  xxxx

  • Eva

   Haha! Dank je wel voor je gezellige en positieve reactie!! XX

 • Saskia

  Beantwoorden

  Wat leuk zeg om deze bij je in de review te zien. Ik was er namelijk al heel erg benieuwd naar! Bij ons in het Kruidvat hebben ze het niet maar ik ga vanmiddag nog even kijken in het dorp. Succes allemaal met de winactie!

 • Nicole

  Beantwoorden

  Wat een fijne review! Dit palette lijkt me erg fijn om eens kennis te maken met highlighters en bronzers. Heb er tot nu toe weinig kaas van gegeten.

  Keep up the good work! :)

  • Eva

   Thanks :-)

 • Glamorous Beauty

  Beantwoorden

  De JLo glow is hotter dan hot dus dat is reden genoeg om dit mooie palette te winnen of aan te schaffen. Helaas is hij steeds uitverkocht (populair palette dus)? Wij zouden het leuk vinden om dit palette te winnen en met een mooie glow de zomer door te gaan! Succes met jou keuze…. Beauties the glow must go on! Liefs Glamorous Beauty Carola & Nadiye

 • Astrid

  Beantwoorden

  Zo’n mooi palette! Ik had de datum ook in mijn agenda gezet, maar helaas… Bij mij was het palette van Serena al uitverkocht. (Ik kocht wel een van de andere paletten die ik ook weggeef trouwens, dus als je dat wat vindt?) Ik doe aan deze actie graag mee!

 • manouk

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je hier een winactie van maakt, ik doe graag mee! Vooral omdat ik overal zulke positieve reviews lees maar ik bij elke kruidvat mis greep :(

 • Roos

  Beantwoorden

  Wat tof, ik wist dit helemaal niet. Ziet er erg gaaf uit, ik doe graag mee met je actie!

 • Marushi

  Beantwoorden

  Ik vind dit palette echt super mooi! Ze heeft hele mooie kleuren uitgekozen! Ik maak graag een kansje! ^^

 • Serena

  Beantwoorden

  Wat een super gave winactie! Omdat ze bij mij overal uitverkocht zij leek mij dit het proberen waard! En natuurlijk ook heel leuk om te reviewen voor mijn blog! En trouwens super lief dat je het weggeeft.Ik heet zelf ook Serena :)

  • Eva

   Mooie naam :-)

 • Evy

  Beantwoorden

  Ik ken het pallet van veel andere bloggers, maar ik heb het idee dat jij er toch het meest over weet te vertellen! Dat vind ik heel fijn. Overigens zou ik het palet willen winnen, omdat ik dan net zo glowy als jij kan zijn!
  Liefs

 • Ysanne

  Beantwoorden

  Aah wat leuk! Ik zag hem al langskomen maar was helaas niet snel genoeg. Lijkt me heeeel tof om er eentje te winnen, want ben al zo lang op zoek naar een mooie highlighter en bronzer. Dus, I am in! :)

 • Sarahdise

  Beantwoorden

  Dit lijkt me echt een fijn palet! Ben het zelf helaas nog niet tegengekomen in de winkel dus fingers crossed! ^^

 • Naomi

  Beantwoorden

  Wat een prachtig palette is het toch ook. Hier Is hij helaas ook uitverkocht, maar wat ben ik blij dat ik nu misschien toch nog kans maak om dit palette in mijn bezit te krijgen! Superleuk dat je er 2 weggeeft! De nagellak vind ik trouwens ook echt geweldig, heel leuk kleurtje voor in de zomer !

 • Monica

  Beantwoorden

  Wat lief dat je er 2 weggeeft! Ik ben al inmiddels naar 5 winkels geweest maar deze is altijd uitverkocht. Alle andere palettes lagen er nog wel maar ik vind deze het mooiste ook omdat het een beetje op de shimmer bricks lijkt. Super gaaf dat Serena de kans heeft gekregen om dit te ontwerpen. Ik doe dus heeeeel graag mee met de winactie. Xx

 • Sanne

  Beantwoorden

  Echt zo mooi palette heeft Serena gemaakt. Geweldig die glow in de hihglighter en bronzer. Staat jou ook erg mooi. Wilde hem ook graag hebben, ben meerdere kruidvats af geweest, maar helaas was ik te laat. Misschien maak ik op deze manier nog een kans…

 • Sabrina H

  Beantwoorden

  Wat een geweldige winactie. Ik doe HEEL graag mee. Ik ging toevallig gister de palletten online bestellen, maar deze van beautylab was al uitverkocht :(. Toen heb ik snel de andere drie bestelt voor die ook weg waren. Krijg ik vandaag een mailtje dat het vintage rose palet ook uitverkocht is. Dus die krijg ik ook niet meer. Balen! En dat zijn precies de twee die mij het mooist lijken. Maar nu heb ik toch nog een kans om aan het palet te komen. Die kans laat ik dus ook niet liggen en grijp ik meteen. Nu hopen en duimen :D

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Heel gaaf! Wat leuk dat je dit weggeeft. Ik gebruik niet zoveel make-up dus ik pas en ik weet zeker dat je er iemand anders heel blij mee zult maken.

 • Iris

  Beantwoorden

  super super gaaf!! Ik ben gek op Serena :-) Ik vind dit pallet echt prachtig, een super leuke, maar ook natuurlijke glow! Leuk voor de zomeravonden, maar ook voor feestjes en festivals! Kom maar op met die glow!!! Helaas bij mij in de buurt allemaal uitverkocht!!!

  • Eva

   Ja dat hoor ik wel vaker dat hij uitverkocht is….

 • Lieke b

  Beantwoorden

  Wat een gave actie ik doe graag mee ! Bind het pallet zo mooi en het is hier helaas al overal uitverkocht :( nu duimen maar

 • Linda

  Beantwoorden

  Serena heeft echt prachtige producten ontworpen en ben blij dat ze op de huid ook heel mooi uitpakken. Wat een prachtige warme glans!

 • Henderica

  Beantwoorden

  Tof, vooral de highlighter vind ik prachtig! Ik ben het palet helaas ook nog niet tegengekomen, dus doe graag mee :)

 • Sofie

  Beantwoorden

  Die glow staat je echt heel mooi ! Lief van je dat je een palette weggeeft, ik heb er namelijk naastgegrepen helaas :) Ik doe dus graag mee aan de winactie want ik hoor iedereen er zo enthousiast over !

  • Eva

   Thanks! Ik denk dat de bronzer echt heel veel mensen heel goed zal staan!

 • Anne

  Beantwoorden

  Dit is zo’n leuke collectie! Ik vind de verpakking van dit palette echt tof! Leuk dat je er een winactie mee doet :)

 • Nètâl

  Beantwoorden

  Prachtige kleuren! Niet te opzichtig en past zo te zien mooi bij een Aziatische huid. Zo ben ik echt klaar om shining op vakantie te gaan straks!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat leuk voor de blogger die de producten heeft ontworpen dat het zo succesvol is! Ik vind beide er mooi uit zien, goede glans. En wat een leuke blouse met giraffen trouwens :)

  • Eva

   Dank je :-)

   • Lesley

    Ik bedoelde natuurlijk zebra’s :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.