Mijn top 5 beautyreviews in 2017

1 Comment
Pai BioRegenerate Oil

Hi loves! Het is weer tijd voor een top 5! De vorige keer gaf ik mijn top 5 meest gelezen recepten. Vandaag gaan we het hebben over mijn beautyreviews in 2017. Welke reviews worden nou het meest gevonden en gelezen? En is dat ook een favoriet van mij?

Zarqa

1. Zarqa huidverzorging 

Ik ben nog steeds verbaasd dat deze review zó ontzettend goed wordt gevonden en gelezen. Ik denk dat mijn review over de Zarqa huidverzorging een van mijn eerste beautyreviews is op mijn blog. Ik weet nog goed dat ik een beetje zat te dubben over de foto’s. Vond ik ze al goed genoeg? Ik heb hem net nog even bekeken maar dit was een prima review! De peeling is trouwens nog steeds een aanrader. Zeker voor gevoelige huidtypes.

2. Loveli

Ah, Loveli! Ja, dit is een fijn natuurlijk merk! De deodorant is inmiddels op maar heb ik met veel liefde gebruikt. Zo’n fijne! De lipbalm ligt in een bakje naast mijn bed en gebruik ik nog regelmatig voor het slapen gaan. Mocht je nog op zoek zijn naar een natuurlijke deodorant zonder schadelijke stoffen dan raad ik je zeker deze aan! De review kun je hier nog eens nalezen.

3. Rituals of Light

Over dit artikel krijg ik nog regelmatig vragen. Dit betreft de limited edition die Rituals rond de kerst 2016 heeft uitgebracht. Bizar hè dat deze dan op nummer 3 staat. Hij wordt vaak gevonden via Google. Groot fan van Rituals hier trouwens. De douchefoam kent iedereen inmiddels wel. Die blijft heerlijk. Maar sinds kort heb ik ook drie favoriete make-upproducten van Rituals. Misschien moet ik daar eens een review over schrijven?

becca

4. Becca shimmering skin perfector

De afgelopen maand is deze review van Becca shimmering skin perfector ontzettend vaak gelezen. En ik vermoed dat dit komt omdat Becca sinds kort verkrijgbaar is bij Douglas. Gewoon in Nederland! Ik kocht dit setje in New York, eind 2015. Ik heb de highlighter nog steeds en neem hem nog vaak mee op reis. Het is zo’n handig formaat. Het setje is trouwens ook voordelig. Je betaalt nu zo’n 20 euro voor twee producten. Leuk om eens uit te proberen. En Becca is dierproefvrij ;-).

Pai BioRegenerate Oil

5. Pai Rosehip oil

Ohh, dit is echt mijn ultieme favoriet. Mijn bestie is er ook verslaafd aan. Rosehip van biologische kwaliteit. Als mijn huid onrustig is, gebruik ik dit wonderspul. Tegen fijne lijntjes, pukkeltjes, eczeemplekjes. Ik raad echt iedereen aan om zo’n flesje aan te schaffen. Het is je geld waard! Mijn review lees je hier...

Dit was het alweer! Mijn top 5 meest gelezen beautyreviews in 2017!

Wat is jouw lievelingsproduct? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

1 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Rituals blogposts zijn inderdaad super populair, merk ik zelf ook;-) Die highlighter van Becca ziet er erg mooi uit zeg , de prijs valt me trouwens enorm mee, ik had in mijn hoofd dat dit merk een stuk duurder was.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.