Treets Traditions natural bodycare

0 Comment
treets traditions

Treets Traditions Pure Serenity: een Japanse schoonheidstraditie in je eigen badkamer!
Oeh, dit willen we allemaal toch? Ik wel! :-)
Treets Traditions ziet het als haar missie om wereldwijde tradities op het gebied van lichaamsverzorging te herontdekken en bereikbaar te maken voor iedereen. Dit klinkt mij als muziek in de oren!

treets traditions

De nieuwe Pure Serenity-lijn is geïnspireerd op de rijke Japanse badcultuur “Onsen”. De lijn is verrijkt met bijzondere natuurlijke ingrediënten zoals Japanse kersenbloesem en Yuzu (citrusvrucht). De bloesem is een natuurlijk antioxidant en de Yuzu heeft dankzij het hoge Vitamine C-gehalte een kalmerende werking op de huid.

treets tradition

Treets Tradition Pure Serenity

Ik kreeg uit de nieuwe lijn twee producten om uit te proberen. Een Bamboo Body Scrub en een Natural Shimmer Whipped Body Cream. Natuurlijk heb ik beide producten uitgebreid getest. De scrub is heerlijk voor onder de douche of in bad. Het viel mij op dat deze scrub heel voedend is maar geen vettig laagje op de huid achterlaat. Ook in de douche (op de tegels) blijft er geen vettig laagje achter. Ik vind dit echt een groot pluspunt! Overigens zit er een spateltje bij de pot. Fijn dat ik niet met mijn handen in de pot hoef. Dat werkt toch net iets hygiënischer.

treets tradition

De body cream is een mooie aanvulling na de scrub. Ook deze body cream is heel voedend. En hij laat een prachtige shimmer achter op de huid. Aangezien ik nog een body butter van een ander merk op voorraad heb, bewaar ik deze pot voor de lente en de zomer. Die shimmer weerkaatst prachtig met de zon en dat geeft een mooi effect bij blote benen en armen ;-).

Ik heb geprobeerd om de glans vast te leggen maar mijn camera pikte het helaas niet op. Aan de andere kant is dat ook weer een goed teken. Een natuurlijke glans is veel mooier.
Over de geur kan ik echt kort zijn. Die is hemels. Niet te zoet en te bloemig. Gewoon precies goed!

Alle producten van Treets Traditions zijn vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën. De body scrub kost €9,99 en de body cream kost €12,99. De producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos.

 

Ken jij de producten van Treets Tradition al? En heb jij een favoriet product?

 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf beschikbaar gesteld.

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.