#Volg de appel…naar Amsterdam! deel1

4 Comments

Follow my blog with Bloglovin
Hoi allemaal!

Vandaag volgen jullie mij een dagje naar Amsterdam. Dennis loopt de halve marathon en ik ga wat adresjes bezoeken!
Kijken jullie mee?

Amsterdam1Zo wat is het druk bij het olympisch stadion! Dennis haalt zijn startbewijs en blijft nog wachten totdat hij mag starten. Ik ga snel weg om de metro te pakken…

Amsterdam2Nu het metrostation uit, de tram pakken naar de Bilderdijkstraat. Het is maar goed dat 9292.nl bestaat. Ik ben echt ontzettend slecht in de weg vinden.

Amsterdam5Yes, gevonden! Nu nog nummer 92 vinden.

Amsterdam3Ik ga vandaag hier lunchen. Ik ben benieuwd…

Amsterdam11Oh een vitrine vol met lekkers!

Amsterdam10Dit is Sugarless, een lunchroom van Jennifer de Jong (misschien kennen jullie haar nog van tv?). Ze kampte jarenlang met gezondheidsproblemen en besloot het roer om te gooien en alleen maar gezond en biologisch te eten. Uiteindelijk heeft zij deze lunchroom geopend. Op het menu staan allerlei gerechten bereid met biologische producten. Verder maakt zij geen gebruik van geraffineerde zoetmiddelen en andere ongezonde zoet-, kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen Er staan ook veel vegetarische, veganistische en lactosevrije gerechten op het menu. Ik had thuis al een beetje de website van Sugarless bekeken en het zag er veelbelovend uit!

Amsterdam4Hmmm, wat een keuzes. Ik ga voor een sandwich met houmous.

Amsterdam7Hihi, ik kies voor deze thee, vrouwenkracht! Yeah!

Amsterdam9Kijk, Jennifer is druk. Ze staat vandaag in haar eentje in de keuken!

Amsterdam8Yummy! Dat ziet er goed uit! De serveerster heeft er ook nog een gezellig kaarsje bij aangestoken.

Amsterdam12

Na mijn lunch (die overigens echt heerlijk was!! Mijn bordje was helemaal leeg.) heb ik nog even gesproken met Jennifer, wat een lieve vrouw!

Ik word hier zo blij van. Er komt steeds meer bewustwording voor voeding op een pure manier. En dan ook nog eens super lekker in zo’n heerlijke huiselijke sfeer. Hopelijk komen er nog veel meer van dit soort eetgelegenheden in Nederland.

Overigens was mijn dag nog niet afgelopen maar om dit artikel niet te lang te maken, laat ik in deel 2 zien wat ik verder in Amsterdam heb gedaan. Ik ben op zoek gegaan naar twee winkels die met beauty te maken hebben! Een andere passie van mij zoals jullie weten…

Hopelijk vonden jullie het leuk om mij te volgen! Zijn jullie al bij Sugarless geweest of kennen jullie een andere eetgelegenheid waar ik echt naar toe moet gaan? Laat het mij weten in de comments hieronder!

Be happy, be healthy,
Eva

4 Comments
 • Chinouk

  Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s en fijn dat het zo bevallen is. Het ziet er heel gezellig uit!

  • Eva

   Dank je wel Chinouk!

 • M

  Beantwoorden

  Het duurde even voor het kwartje van Jennifer viel bij mij, maar ik herkende haar idd van de foto! De food ziet er heerlijk uit!

  • Eva

   Dank je wel voor jouw reactie!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.