#Volg de appel…naar Amsterdam! deel2

2 Comments

Vandaag deel 2 van mijn dag in Amsterdam. Mocht je mijn vorige artikel gemist hebben, klik dan hier!
Na mijn heerlijke lunch bij Sugarless op de Bilderdijkstraat ging ik verder de stad verkennen. Ik had namelijk bedacht dat ik twee winkels wilde bezoeken waar allerlei organic skincare worden verkocht. Kijken jullie mee?

Amsterdam14

Onderweg kom ik een Ekoplaza tegen met een ecologische slager. Dat is handig!

Amsterdam15

Oeh, kijk! Een winkel met organic kleding voor kinderen. Hij is dicht, jammer!

Amsterdam16

Hij zit in deze straat…Mocht iemand er heen willen.

Amsterdam17

Jammer dat het vandaag een grauwe dag is. Amsterdam is toch echt wel mooi!

Amsterdam19

Yes, gevonden, Runstraat nummer 11. De eerste winkel die ik bezoek is Skins. Hier verkopen ze allerlei niche merken die niet in de ‘gewone’ parfumerie verkrijgbaar zijn. Waaronder dus een aantal organic skincare en make-up merken.

Amsterdam20

Amsterdam21

Mooie winkel. Hier gaat mijn beautyhartje wel van kloppen! :-)

Amsterdam22

Amsterdam23

Amsterdam24

De verkoopster heeft uitleg gegeven over de verschillende merken die zij hier verkopen. Dit zijn onder andere de volgende organic merken: Estelle & Thild, Kjaer Weis (wat een mooie kleuren!!), Patyka, RMS beauty en Susanne Kaufmann. Hmmm, ik zou alles wel willen proberen…

Amsterdam25

Ik wil natuurlijk wel wat kopen en ik kies uiteindelijk voor een volumespray van Rahua, een merk met natuurlijke haarverzorgingsproducten. Willen jullie meer weten van Skins en de webshop bekijken, klik dan hier.

Ok, op naar de volgende winkel. Ik moet een beetje opschieten want ik heb op een bepaalde tijd afgesproken om Dennis weer op te halen.

Amsterdam26

Lopen langs de grachten…

Amsterdam27

Mooi ‘huisje’! Herenstraat gevonden!

Amsterdam28

Tweede winkel van vandaag, Cosmania op de Herenstraat nummer 19. Ook hier verkopen ze allerlei bijzondere skincare en make-up producten van merken die niet in de ‘gewone’ parfumerie te vinden zijn.

Amsterdam29

Amsterdam30

Amsterdam31

Wat een mooie winkel! Van alle producten staat een sample dus je kunt meteen ruiken, smeren etc.

Cosmania verkoopt onder andere John Masters Organics (een haar- en huidverzorgingslijn), Aurelia probiotic skincare en Neal’s Yard Remedies. De verkoopster heeft uitgelegd dat deze merken daadwerkelijk een keurmerk hebben. De andere merken die zij verkopen bevatten vaak ook natuurlijke ingrediënten maar zijn nog niet zo ver dat zij een keurmerk kunnen verkrijgen. Ook hier zou ik wel meerdere producten van willen uitproberen…

Hmmm, over die keurmerken daar moet ik mij nog meer in gaan verdiepen. Hier komt nog een artikel over!

Amsterdam32

Uiteraard ‘moest’ ik hier ook wat kopen. Ik heb een reissetje gekocht van John Masters Organics. Binnenkort ga ik naar New York en dan kan ik gelijk de producten uitproberen. De verkoopsters heeft er ook nog behoorlijk wat samples bij gedaan om uit te proberen. Wat een fijne service! Willen jullie meer weten van Cosmania en de webshop bekijken, klik dan hier.

Nu snel de metro pakken om Dennis op te halen…
Zo dit was mijn verslag van een dag Amsterdam. Er volgt zeker nog een review van de producten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij te volgen! Laat het mij weten in de comments!

 

Be happy, be healthy,
Eva

2 Comments
 • Joy

  Beantwoorden

  oeh skins is zo heerlijk! Ik heb een tester liggen van de fijnste parfum ooit alleen ik heb helaas nog geen geld om het te kopen :(

  Hoop dat je het leuk gehad hebt in Amsterdam!

  -X-

  • Eva

   Ja hè, Skins is een hele fijne winkel! Thanks voor jouw reactie.
   Liefs,
   Eva

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.