#Volg de appel…naar New York! deel2

11 Comments

Vandaag deel 2 van mijn serie over New York. Mocht je het eerste deel over New York hebben gemist, klik dan hier. Uiteraard moet er ook geshopt worden in deze geweldige stad! Ik vind het altijd zo leuk om in het buitenland nieuwe beautyproducten en -winkels te ontdekken. Kijken jullie weer mee? Oh ja, pak er maar een kop thee bij want het zijn best veel foto’s ;-)

Birchbox, SoHo 433 West Broadway
De eerste winkel die ik bezocht, heet Birchbox. Kennen jullie ook die doosjes gevuld met trial size beautyproducten waar je een abonnement op kan nemen? In Nederland hebben we bijvoorbeeld beautybox. Dit is ook zo’n concept maar zij hebben een fysieke winkel waar je je eigen box met trial sizes kunt samenstellen en je kunt er je haar en make-up laten doen. Erg leuke winkel om te zien. Het idee om een paar kleine producten uit te proberen in plaats van gelijk de fullsize producten aan te schaffen, spreekt mij wel aan. Verder staan de producten per productsoort bij elkaar in plaats van per merk. Zo heb je snel een overzicht van bijvoorbeeld alle primers die zij verkopen. Helemaal achterin heb ik mijn eigen birchbox samengesteld.

Newyorkbeauty1

Newyorkbeauty2

Newyorkbeauty30Uiteindelijk heb ik dit uitgekozen. Sommige producten zijn organic dus ik ben benieuwd!

Anthropologie, Chelsea market, 75 ninth Avenue
Dit is een winkel waar kleding, huidverzorging maar ook leuke accessoires voor in huis worden verkocht. Sowieso is het een mooie winkel om te zien en de spullen die zij verkopen zijn ook mooi. Maar wat het vooral bijzonder maakt, is dat zij allerlei projecten steunen die de wereld een beetje beter maken. Hmmm van mij mag Anthropologie ook naar Nederland komen!

Newyorkbeauty3

Newyorkbeauty4Beautyproducten, met organic en natuurlijke ingrediënten.

Newyorkbeauty5

Newyorkbeauty6

Newyorkbeauty35Mooi hè, dit is een geurkaars.

Muji, 455 Broadway
Van deze winkel ben ik echt zo’n fan!! Dit is een soort Japanse Ikea. Ze verkopen er kleding, heel veel spulletjes voor in huis maar ook eten en huidverzorging. En alles heeft zo’n rustige, minimalistische uitstraling. Muji, wil je AUB ook een winkel in Nederland openen? Dit was overigens een kleine winkel. In Hong Kong heb ik er een bezocht die drie etages heeft!

Newyorkbeauty7

Newyorkbeauty8Pennen en notitieblokjes…heeft iemand hier ook een zwak voor?

Newyorkbeauty10Ah, organic skincare!

Newyorkbeauty9Reisverpakkingen…

Newyorkbeauty11

Oeh, en deze. Als ik straks verhuisd ben, dan wil ik een make-up tafel met deze doosjes!

Newyorkbeauty12Uiteraard thee!

Newyorkbeauty13

Deze zijn dus echt heel handig vind ik. In Hong Kong heb ik meerdere zakjes gekocht. Je vouwt ze open en kunt er kleding in doen zodat alles netjes gesorteerd blijft in je koffer. Zeker als je wat langere reizen gaat maken vind ik dit echt een aanrader!

Newyorkbeauty14Deze heb ik meegenomen naar New York, blij mee! Ik heb iets met opbergdingen, geloof ik… :-)

Sephora, 119 5th Avenue
Een bezoek aan Amerika, betekent ook een bezoekje aan Sephora. Ik vind het zo jammer dat hij niet meer in Nederland is. Alhoewel het shoppen daarom wel weer extra leuk wordt in het buitenland. Ik bezocht een vestiging op 5th avenue. Er zijn overigens heel veel vestigingen op Manhattan. Je kunt ze bijna niet missen.

Newyorkbeauty16

Newyorkbeauty17

Dit is momenteel echt een grote trend in Amerika. K-beauty. De manier hoe Koreanen met hun huid omgaan (double cleanse, tien stappen routine…) is momenteel hip in Amerika. Veel Koreaanse merken zijn makkelijker verkrijgbaar geworden. Sephora speelt daar handig op in. Ook onder Amerikaanse bloggers en op You Tube wordt er veel over gepraat. Ik verwacht dat deze trend ook groter gaat worden in Europa! Eigenlijk is dat nu al gaande. Sommige merken hebben al essence in hun assortiment opgenomen. Een product wat je na je toner gebruikt en gezien wordt als een serum maar dan lichter. Sommigen gebruiken daarna nog een serum eroverheen. Misschien wel leuk om eens een artikel aan het tien stappen plan van Koreaanse vrouwen te wijden?

Newyorkbeauty18

Ah, Urban Decay! Ik blijf fan :-). Het naked smoky palette heb ik nog niet… En er is nu natuurlijk een samenwerking met Gwen Stefani!

Newyorkbeauty19

DE beroemde ambient lighting palettes!

Newyorkbeauty20

Newyorkbeauty21Josie Maran, vroeger een model voor Maybelline en heeft nu haar eigen lijn opgezet met veel organic ingrediënten.

Newyorkbeauty32Mijn aankopen bij Sephora!

Newyorkbeauty31Josie Maran…hier komt zeker een review van op mijn blog! De komende tijd ga ik ze goed testen.

Duane Reade
Dit is zo’n drogisterij waar je van alles en nog wat kan kopen. Een soort Etos maar dan met snacks, tijdschriften etc. Ik wist niet meer in welke straat deze was maar je komt hem vaak genoeg tegen. CVS pharmacy is een vergelijkbare winkel.

Newyorkbeauty22

Newyorkbeauty23

Kijk, een nieuw palette van Maybelline! Zou deze naar Nederland komen? Het schijnt een dupe te zijn van het Naked 3 palette van Urban Decay…

P1000528

Luminoso van Milani. Dit is ook zo’n hype! Ik leerde de blush kennen via Nikkie Tutorials. Kijken jullie ook naar haar You Tube kanaal? Zij is zo goed met make-up!!

Newyorkbeauty34Totaal niet organic en waarschijnlijk niet dierproefvrij (weet iemand dit?) maar ik kon het niet laten…

Whole Body,250 7th Avenue
Kennen jullie Whole Foods? Whole Body is van dezelfde keten maar hier verkopen ze alleen maar producten voor het lichaam. Dit was overigens een aparte winkel naast de Whole Foods.

Newyorkbeauty25Amerikanen zijn dol op supplementen…. Dit zie je ook bij CVS en Duane Reade. Lange rijen met supplementen en medicijnen.

Newyorkbeauty24

Newyorkbeauty26Kennen jullie de menstrual cup? En hebben jullie er ervaring mee? Ik ben er best nieuwsgierig naar namelijk…

Newyorkbeauty29Organic producten van The Honest Company (van Jessica Alba)

Newyorkbeauty28

En hier verkopen ze ook John Masters Organics! Hebben jullie mijn review van de producten al gelezen?

Newyorkbeauty33En dit heb ik gekocht. Deze producten ga ik de komende tijd ook testen.

Zo dit waren mijn foto’s van een aantal winkels die ik heb bezocht in New York. Van een aantal producten volgt zeker nog een review en verder ben ik druk bezig met een artikel over Food in New York. Wordt vervolgd!

 

Ken jij een van de winkels al of heb je er zelf weleens iets gekocht? Laat het mij weten in de comments hieronder! Ik ben benieuwd!

Be happy, be healthy,
Eva

 

11 Comments
 • Sheela

  Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Het lijkt me echt super om een keertje naar new york te gaan. Niet alleen om het shopwalhalla maar ook de omgeving, hoge grote gebouwen en het contrast met het grote central park. Het lijkt me echt super tof! Ik ga ook even je andere New york blogs lezen :)

  • Eva

   Leuk dat je mijn andere artikelen ook gaat lezen!!

 • Elles [3lles]

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je in New York bent!
  Xoxo

 • Vlijtig Liesje

  Beantwoorden

  Wat leuk zo’n kijkje in winkels in New York! Bedankt!

  • Eva

   :-)

 • Saskia

  Beantwoorden

  Wat gaaf. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers als ik dit zie haha. Mijn man loopt al jaren te zeuren over new york, ik raak steeds meer overtuigd haha ;)

  • Eva

   Hihi misschien toch een reisje plannen dan maar?

 • Galina

  Beantwoorden

  Wat heb jij allemaal leuke winkels bezocht en leuke spulletjes gekocht. Ik word zo hebberig van josie maran en hourglass ;) ik heb ervaring met de menstruatiecup, heel positief zelfs, heb er een heel verhaal over geschreven op mijn blog mocht je het interessant vinden :)

  • Eva

   Oh leuk! Dat ga ik even lezen dan!

 • Lizzy

  Beantwoorden

  Wat een leuke producten komen er voorbij! En ik ben benieuwd naar de producten die je gekocht hebt! Gaaf ook dat je naar New York bent geweest!

  • Eva

   Dank je wel Lizzy voor jouw reactie!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.