Win een groen beautypakket!

24 Comments
groen beautypakket

Hoi allemaal!

Ik ga vrolijk door met cadeautjes uitdelen. Het is namelijk tijd voor een nieuwe WINACTIE! Dit keer geef ik een groen beautypakket (t.w.v. 50,-!) weg. Ik laat natuurlijk de producten aan je zien. Kijk je mee?

beautypakket

Foundation van Dr. Hauschka

Ik gebruik zelf al een aantal producten van Dr. Hausckha en ik vind dit merk ontzettend fijn. Onlangs is de make-uplijn volledig vernieuwd. Ik heb daar nog niet zo heel lang geleden over geschreven. Het artikel kun je hier vinden. De kleur van de foundation is almond 02. Meer geschikt voor lichtere huidtypes.

Salt Of The Earth natural deodorant

De missie van Salt Of The Earth is het bieden van een 100% natuurlijk en 100% effectief alternatief aan iedereen die nu een ‘traditionele’ deodorant gebruikt en die op zoek is naar een natuurlijk alternatief. De spray is vrij van aluminium chloorhydraat, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter.

De Salt Of The Earth deodoranten bevatten een natuurlijk mineraalzout, potassium alum. In Azië wordt dit mineraal al eeuwenlang als natuurlijke deodorant gebruikt. Je brengt het aan onder de oksels en het zoutfilmpje op de huid voorkomt dat er onprettige geurtjes ontstaan zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen.

beautypakket

Lavera lipstick

Een lipstick van het natuurlijke merk Lavera. De lipstick is hooggepigmenteerd maar bevat uiteraard verzorgende biologische ingrediënten. De kleur van de lipstick heet Beloved Pink 26. Een kleur die bijna iedereen staat! Mocht je meer over Lavera willen lezen dan kan dat hier.

CIEN wild rose shampoo

Deze shampoo zag ik laatst bij de Lidl! Huh, doen ze daar ook aan groene huidverzorging? Nou, ik kan je zelfs vertellen dat deze shampoo NATRUE gecertificeerd is. Het bevat rosehipoil. Een olie die ontzettend verzorgend is voor de huid. Ik vind het leuk dat Lidl ook met dit soort producten komt. Zo is groen doen voor iedereen betaalbaar.

beautypakket

beautypakket

INGLOT oogschaduw

INGLOT is een bekend make-up merk uit Polen. Zij zijn o.a. bekend van de freedom paletten. Paletten die je helemaal zelf kunt samenstellen. INGLOT is dierproefvrij en wordt onder andere verkocht bij Cosmania in Amsterdam. Een van mijn favoriete beautywinkels.

beautypakket

CIEN firming eye cream

Nog een product van Lidl, een firming eye cream. Ook NATRUE gecertificeerd. De eerste rimpeltjes, fijne lijntjes beginnen bij je ogen. Die kun je maar beter voor zijn ;-).

beautypakket

Lavera handcrème

Een kleine tube handcrème van Lavera voor in de tas. Het bevat biologische amandelolie en sheabutter.

beautypakket

***WINACTIE***

Wil jij dit geweldige groene beautypakket (ter waarde van €50,-) winnen voor jezelf of om cadeau te doen aan een lief iemand?

Dat is dan heel makkelijk! Volg één of beide stappen die ik hieronder beschrijf:

Beide stappen doen is natuurlijk extra lief ;-).

Je kunt meedoen tot en met volgende week woensdag 4 oktober. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht via e-mail dus laat een geldig e-mailadres achter.

Heel veel succes! In oktober bestaat mijn blog 2 jaar. Er zullen daarom nog meer WINACTIES volgen. Stay tuned….!

 

Ps. Nog een laatste herinnering. Je kunt vandaag nog meedoen met de WINACTIE van vorige week om een Inspirerend Leven agenda te kunnen winnen. Ik geef er twee weg! 

 

Doe jij mee om een groen beautypakket te kunnen winnen?

 

Be happy, be healthy,
Eva

24 Comments
 • Doris de Heer

  Beantwoorden

  Ben zeer benieuwd naar deze producten. Een beetje voor mezelf een een beetje van moeder natuur.

 • Anita te Gussinklo

  Beantwoorden

  Wat een (h)eerlijk pakket, ik doe graag mee.

 • Daan

  Beantwoorden

  Je hebt een leuk pakketje samengesteld, ik ben gek op groene producten!

 • Iris

  Beantwoorden

  Dat is een mooi pakket zeg, ik doe graag mee voor een beetje me-time

 • cobi

  Beantwoorden

  Wauw dat is een mooi pakket ik doe heel graag mee

 • Tamara

  Beantwoorden

  Dit zou ik graag eens willen proberen. Past mooi in onze groene leefstijl.

 • Corinne de Graaf

  Beantwoorden

  Ben benieuwd naar het merk en de produkten.

 • gerhilde maakt

  Beantwoorden

  Lavera en Salt of the Earth ken ik al, de andere merken leer ik graag kennen. Ik ben nieuwsgierig!

 • Marian B

  Beantwoorden

  Mijn gevoelige huid kan niet alles verdragen. Daarom gebruik ik vaak natuurlijke producten. Dit pakket is een echt verrassingspakket, lijken me mooie en fijne producten die ik graag eens uittest!

 • Lysanne

  Beantwoorden

  Ah wat een super leuke producten! Ik woon sinds twee maanden op mezelf. Super tof natuurlijk, maar als ik bij mijn vriend of mijn ouders ga slapen, ben ik mijn mascara, lippenbalsem en mee vergeten. Ai! Niet zo leuk dus…. Kom ik met een blotenbillengezien aan op werk.

  Daarom is dit pakketje ideaal! Zo kan ik er toch mooi uitzien met natuurlijke producten!
  Ik heb je geliked op Facebook :)

 • Lyn

  Beantwoorden

  Wauw, erg leuk pakketje! Ik zou dit graag willen winnen zodat ik mijn zus er mee blij kan maken. Natuurlijk houd ik zelf ook wat dingetjes ;) onder andere de Salt of the Earth deo, die is zo fijn! Twee blije zusjes dus als ik dit pakketje win.

 • Henrieke Hommersom

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee en heb dat gedaan via Instagram en Facebook. Het is een lekker divers pakket dat je weggeeft!

 • kim

  Beantwoorden

  wauw ben alvast erg benieuwd geworden na dit te lezen en zou het ook graag zelf uitproberen

 • Annet

  Beantwoorden

  Ik ben altijd in voor het proberen van heerlijke producten. Ik heb zelf een heel gevoelige huid en ben altijd op zoek naar natuurlijke producten. Vooral de deodorant en handcrème ben ik erg benieuwd naar! Maar ik de rest ziet er fantastisch uit! :-)
  Ik doe graag mee!
  En natuurlijk van harte met je jubileum!

 • Sharon de Ridder

  Beantwoorden

  Wat een fijn pakket! Daar maak ik graag kans op :) Ik ben erg benieuwd naar de deodorant die erin zit; ik krijg altijd gele vlekken op witte shirts… Verder gebruik ik ecologische schoonmaakmiddelen voor mijn huis, dus waarom niet voor mijn huid wat meer ecologisch?

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Wat een super leuk pakket <3 Ik sla over, omdat ik echt al genoeg voorraad heb! Maar je gaat hier zeker iemand heel blij mee maken :)

 • Inge | Monsieur Mango

  Beantwoorden

  Alvast gefeliciteerd met je 2e blogverjaardag, dat er maar velen mogen volgen! :-)
  Wat een tof pakket heb je samengesteld. Er zitten een aantal producten in waar ik nog geen kennis mee heb gemaakt (zoals de foundation), maar ook de lippenstift en de oogschaduw lijkt mij erg mooi! Ik volgde je al op Facebook. Succes iedereen! :D

 • Linda

  Beantwoorden

  Zeer leuke producten! Ik ben zelf een grote fan van Lavera en Dr. Hauschka. Cien & Inglot ken ik maar van naam dus het zou leuk zijn om die producten te proberen.
  Ik wil graag meedoen omdat ik graag mezelf zou willen verwennen. Vooral nu dat het kouder wordt. Mijn droge huid en haar zou een beetje extra verzorging kunnen gebruiken :)

 • Nola Dijkmans

  Beantwoorden

  Ik zou het graag willen winnen, ik vind het super dat er ook een LIDL produkt bij zit, komt bij tests soms als beste tevoorschijn. Ik heb een redelijk problematische huid, maar sta altijd open voor een mooie creme of een natuurvriendelijk produkt. Wat ik zelf niet gebruik, daar ga ik mijn dochter mee verrassen…

 • Marian Zw

  Beantwoorden

  Ik wist ook niet dat Lidl zulke producten verkocht. Leuk om eens mee kennis te maken. Alvast gefeliciteerd met je 2 jarige jubileum, en op naar de 20? Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de deo en de handcreme. Vooral zo’n tube in mn tas lijkt me super. Drie keer per week werk ik als vrijwilliger bij de tussen schoolse opvang. Dat is dan ook veel handen wassen! Fijn als ik dan ook even kan smeren

 • Xaviera Jamie

  Beantwoorden

  Wat een heerlijke produkten en ik doe graag mee hoor! Succes met je activiteiten!

 • Hannah Kagenaar

  Beantwoorden

  Oh wauw, wat een mooie artikelen! Ik doe graag mee voor mijn moedertje. Verdient zij wel! Groetjes Hannah Kagenaar

 • Ilva

  Beantwoorden

  Super mooie winactie! Ik ben heel erg zoekende naar een goede deodorant. Ik heb er al 1 van modern druïds maar die werkt toch niet zo goed als ik hoopte. Alle andere producten zien er ook fantastisch uit. Nu maar hopen dat ik win! Succes en op naar de volgende 2 jaar, ik volg je graag.

 • Lesley

  Beantwoorden

  Dat wist ik helemaal niet joh; dat ook de lidll zulke groene producten verkoopt!
  Bijna 2 jaar al weer, wat leuk :) ga je ook iets schrijven over hoe je terugkijkt op deze 2 jaar als blogger?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.