WIN twee duurzame thermosflessen van RETULP!

46 Comments
retulp

Hi Loves!
Vandaag staat er geen HAPPPY things klaar voor jullie maar een geweldige WINACTIE. Ik mag namelijk twee thermosflessen van Retulp weggeven! Ik hoop dat jullie dat net zo leuk vinden als ik. Ik moet even kijken of ik volgende week een extra HAPPY things online zet of dat ik gewoon een extra lang artikel maak volgende week zondag.

retulp

RETULP

Nu weet je waarschijnlijk wel dat ik een groot fan ben van duurzame (thermos)flessen. Ik heb al vaker geschreven over hoe je het gebruik van plastic kunt verminderen. En je eigen fles meenemen helpt natuurlijk altijd.

retulp

Dit is de missie van RETULP:

In 2015 zijn wij begonnen om onder het merk Tulper drinkflessen te produceren, in 2017 hebben we het merk Tulper gerebrand naar Retulp met de slogan: refill to fullfill.

Met Retulp drinkflessen willen wij het goede voorbeeld geven en hergebruik stimuleren. Het merk Retulp is duidelijk herkenbaar aan het logo dat bestaat uit twee waterdruppels in de vorm van een Hollandse tulp. Nederland is een waterland en daardoor voelen wij – net als veel andere Nederlanders – ons verbonden met water. Wij zijn een volk bij uitstek dat een voorbeeldfunctie kan vervullen wat betreft het plasticvrij maken van zeeën en oceanen. Daarnaast zorgen we voor schoon drinkwater voor mensen in derde wereldlanden. Voor iedere verkochte Retulp drinkfles wordt 1000 liter schoon drinkwater gedoneerd. Op deze manier drinkt er in feite iemand elders met je mee. Kortom refill to fullfill: een mooie handige fles voor jezelf, schoon drinkwater voor een ander en goed voor de planeet.

retulp

Wat een mooie missie hè! Naast het feit dat je als privé-gebruiker (zo noem ik het maar even) deze flessen kunt aanschaffen, probeert Retulp ook bedrijven aan te sporen duurzame drinkflessen aan te bieden. En dat moedig ik graag aan!

Nu gebruik ik altijd mijn eigen beker op het werk. Maar ik kom bij veel organisaties waar nog gewoon uit van die kleine plastic bekertjes wordt gedronken. Met honderden medewerkers op een dag wordt er echt onnodig veel afval geproduceerd. Retulp biedt namelijk ook flessen aan die je volledig in huisstijl kunt laten bedrukken. Dit is natuurlijk ideaal voor bedrijven. Voor meer informatie kun je even kijken op de website van Retulp.nl.

retulp

De thermosflessen zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal en hebben een mooie rubberen coating.

retulp

++++WINACTIE RETULP++++

Wat kun je winnen? 

Ik mag namens Retulp twee thermosflessen ter waarde van €40,- weggeven! De flessen worden naar één adres verzonden dus je kunt een fles voor jezelf houden en er een weggeven aan een lief iemand.

Hoe maak je kans op de thermosflessen van Retulp?

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op de twee flessen van Retulp!

Overigens staat de actie ook op Instagram open zodat je eventueel daar mee kunt doen als je geen Facebook hebt.

Je kunt meedoen tot en met zondag 25 februari 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen.

That’s it!

Doe je mee met de winactie? En ken je Retulp al?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

De flessen van Retulp zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld voor dit artikel en de winactie. 

46 Comments
 • Carolien Schutte

  Beantwoorden

  Lijkt me zeer handig voor me thee en me vriend zijn koffie aangezien ik veel teken en vaak me drinken vergeet en dan laat staan ik doe al lang via Instagram mee maar was je site helemaal vergeten oepsie

 • Michelle

  Beantwoorden

  Wat een mooie flessen zijn dit, met enennog mooiere en sterkere missie.
  Zelf betrap ik mezelf er vaak op dat ik water koop (plastic flesjes) als ik op pad ben. De kinderen hebben Dopper flessen en worden elke dag gevuld. Maar voor mijzelf vind ik dan dat zulke flessen “te duur zijn” en ik goedkoper uit ben als ik gewoon een flesje water dus koop. Daarom zou dit mooi zijn om te winnen en besparen☺️

 • Kiki

  Beantwoorden

  Wat zijn ze prachtig! Ik zoek al tijden naar een fles waar ik mn thee in kan zetten met losse thee. Want als stewardess heb ik graag Mn eigen theetje midden in de nacht of vroeg in de ochtend.
  Ik had er een maar veel minder mooi en kapot gevallen tijdens het werk.
  Van deze fles zou ik heel blij worden en ik weet ook al wie ik de andere fles cadeau zou willen doen.

 • Mira de Valk

  Beantwoorden

  Mijn lieve mama en ik zouden deze thermosflessen wel kunnen gebruiken. Elke ochtend moeten we vroeg op en haasten om de trein te halen voor school/werk. Echter missen wij hierdoor elke ochtend een heerlijk kopje thee… deze flessen zullen erg van pas komen om te leren wat beter voor onszelf te zorgen! (En natuurlijk zien deze thermosflessen er te gaaf uit!!)

 • Dien

  Beantwoorden

  Oh jippie! Hier word ik vrolijk van. Ik loot graag mee, zodat ik hopelijk binnenkort ‘in stijl’ aan de vergadertafel mijn watertje kan drinken ;-)

 • Gerlien

  Beantwoorden

  Dit is nou echt eens een chille winactie! Mijn Dopper is het aan het begeven; na 3.5 jaar Dopper-gebruiker te zijn geweest, ben ik al even op zoek naar een nieuw en duurzaam alternatief. Deze prachtflessen zijn een mooie uitkomst, die ook passen bij mijn wens om mijn climate footprint te verkleinen. :)

 • Audrey

  Beantwoorden

  Wat een prachtige flessen! Ik zou graag winnen zodat mijn zoon koud water of lekkere warme thee mee naar school kan nemen. En ik naar het werk ?.

 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Ik kende Retulp nog niet, maar het zijn prachtige flessen! Ik doe graag mee met deze winactie. Een thermosfles is altijd handig.

  • Lieke van Veen

   Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.

 • Jenn

  Beantwoorden

  Wat een leuke winactie, en wat zijn ze mooi! ♥ Ik doe graag mee, heb het bericht op facebook gedeeld ook. ik weet al precies aan wie ik de tweede fles wil geven :)

 • Declercq Hilde

  Beantwoorden

  Mooie gedachte om te delen. Stimulans om mee te werken aan een beter milieu in stijl!! Zou een mooi verjaardagscadeau (23/02) kunnen zijn….

 • SophiaG

  Beantwoorden

  Een thermofles is echt welkom. Dan kan ik ‘s ochtends extra koffie vanuit thuis meenemen voor onderweg. Ik redt het meestal niet om ‘s ochtends voor ik vertrek meer dan een paar slokjes te drinken. Dus ideaal!

 • Nienke

  Beantwoorden

  Ik ben helemaal voor! Goed dat je hier aandacht aan besteed! Ik doe graag mee.

 • Annet

  Beantwoorden

  Wat een prachtige flessen. Die neem je graag mee in je tas. Hiermee word drinken extra gemotiveerd.

 • Marianne S.

  Beantwoorden

  Dat komt goed van pas. Sinds ik de wegwerpflesjes heb verboden binnen ons gezin, neemt de één na de ander stiekem mijn thermosflesje mee. Ik grijp regelmatig mis. Een nieuwe fles voor mijn man en mezelf is dus geen overbodige luxe.

 • Marian B

  Beantwoorden

  Wat zien ze er mooi uit! Mijn voornemen is meer drinken, en dat vind ik erg moeilijk maar met deze flessen moet dat toch lukken! ;-)

 • Lies Meere

  Beantwoorden

  Een hele mooie actie, lang opgewacht op deze creatie, vele waterflessen gekocht nooit echt tevreden, na eenmaal gebruik stonden ze al in de kast, hier is aan zoveel dingen gedacht,
  Ik zou er heel blij mee zijn.

 • Eva

  Beantwoorden

  Ik probeer afval zo veel mogelijk te vermijden, maar dat is jammer genoeg niet altijd mogelijk. Ik gebruik al een eigen herbruikbare fles voor water, maar zo’n prachtige thermos voor thee of koffie kan ik zeker goed gebruiken!

 • Anouk

  Beantwoorden

  Mooi design! Ik probeer op het werk het goede voorbeeld te geven door bijvoorbeeld ook mijn mok te gebruiken, en afwasbare/herbruikbare rietjes. De flessen zouden een welkome aanvulling zijn, ook omdat ik dan mijn eigen thee en soep mee kan nemen, weer gezonder voor mij en mijn portemonnee. Win-win-win-winsituatie dus :)
  Geliket en gedeeld op Facebook!

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Ik neem graag mijn eigen koffie (met kokosmelk, vanillepoeder, cacao en kaneel!) mee. En als ik dat in zo’n mooie thermosfles kan doen: graag.

 • Joyce

  Beantwoorden

  Wat een Toffe flessen, ik doe graag mee.

 • Sytse - Het Groene Broertje

  Beantwoorden

  Waauw! Wat een supertoffe flessen! Ik ga met dit weer graag naar de zee en het is behoorlijk koud. Zo’n fles gevuld met warme thee is dan behoorlijk welkom!

 • Isabelle

  Beantwoorden

  Oh wat een leuke winactie! En wat zijn die flessen mooi.

  Ik zou graag winnen aangezien ik vanaf dit jaar serieus bezig ben met meer bewust en duurzaam leven.

 • Grete Karina

  Beantwoorden

  Wat een mooie duurzame thermosflessen, ik loot heel graag mee!
  Nu ik binnenkort van baan switch en als wijkverpleegkundige ga werken zal ik zelf voor warme drankjes onderweg moeten zorgen.
  Lekker mijn eigen kruidentheetjes kunnen erin.
  Ideaal.
  Of zomers een ijskoud drankje.

 • Sabrina

  Beantwoorden

  Mooi zeg, ook de gedachte erachter! Ik heb zo’n hekel aan die plastic bekertjes. En dan zijn er ook nog mensen die 2 tegelijk doen, omdat het anders zo heet is ☹️
  Verder heb ik iets met bekers, ik heb zo veel waterflessen… Steeds zie ik er een die nog beter is! Ook niet helemaal handig trouwens… Ik doe graag mee en volgde je al op Facebook. Ik heb ook gedeeld en geliket!

 • Vanessa Raffaela Sibma

  Beantwoorden

  Super! Vooral duurzaam :) Helemasl nu we weer een baby hebben die (fles) ‘s nachts voeding nodig heeft. Dan is deze fles zo fijn! Ik doe heel graag mee.

 • Karin

  Beantwoorden

  Ik heb geen FB noch Instagramaccount maar wil toch graag meedoen omdat ik net een Water Destilleerder aankocht en ik nu op zoek ben naar een fles om het dit water mee te nemen naar mijn werk. Eerlijk gezegd, ik vind ze zó mooi met die rubberen coating!!

 • Valérie

  Beantwoorden

  Oh, wat een goede actie!
  Los van dat de flessen er erg mooi uitzien, is het hele concept “minder/geen plastic gebruiken” mij heel erg gaan bezig houden. Helaas houden veel supermarkten de boel nog enorm in stand. Hoe dan ook doen mijn vriend en ik graag mee aan de actie. Een goed begin is het halve werk, toch?..

 • Marissa

  Beantwoorden

  Toffe winactie! Ik ben altijd veel onderweg, dus dan is het even snel een starbucks hier en eentje daar. Wat zou het zo’n thermosfles handig zijn. Geen plastic bekers meer en ik hoefin drankje niet in een keer achter over te klokken

 • Pauline

  Beantwoorden

  Wow wat zijn deze flessen super gaaf!! Ik kende dit merk nog niet en ben verrast over het mooie doel wat er aan gekoppeld zit.
  Ik heb op dit moment wel een waterfles die ik op het werk gebruik maar deze flessen zou ik ook graag willen gebruiken voor koffie en thee! Ze zien er super mooi uit en ik ben nu sowieso al fan!

 • Leneth

  Beantwoorden

  Wat een toffe actie! Ik ben mij al langer aan t verdiepen om liever te zijn voor het milieu, en daar zouden deze mooie flessen natuurlijk ontzettend aan bijdragen! Ik doe heel graag mee :)

 • Parel Ruijzenaars

  Beantwoorden

  Jaa super mooi initiatief. Ik zou graag willen winnen en ze meenemen op reis naar Azië!
  Dan kan ik mijn thee verslaving voortzetten!

 • Linda

  Beantwoorden

  Ohh, wat zijn ze mooi! En wat goed dat ze zo willen bijdragen aan een betere wereld! Ik doe graag mee met de winactie. Morgen start ik met een nieuwe baan en daar kan ik ze heel goed gebruiken! <3

 • Lisavanrooy

  Beantwoorden

  Woow! kei leuke thermosflessen! Ik ben nog opzoek naar een nieuwe voor mee naar school te nemen. Deze zijn nog eens goed ook nog. Daar zullen mijn theetjes nog eens zo goed in smaken

 • Nadia Lahpor-Hesse

  Beantwoorden

  Wat leuk!!! Ik help graag mee aan een beter milieu! Voor koude dranken heb ik al een fles, maar voor warme nog niet! Zou wel super handig zijn voor dagjes weg of op de camping! Ik doe mee :)

 • Ilva

  Beantwoorden

  Alleen maar leuke winacties altijd!! Mooi design. Ik zou graag kans willen maken. Super handig voor onderweg, op het werk, voor het sporten!

 • Marion

  Beantwoorden

  Ideaal. Ben veel onderweg voor mijn werk als ambulant begeleidster en al een tijdje op ziej naar een mooie stijlvolle fles, die ook nog eens in mijn tas past. Deze fles lijkt hier aan te voldoen. Daarnaast gun ik mijn dochter ook zo’n mooie fles voor in haar sporttas.

 • Siroon

  Beantwoorden

  Wauw deze zijn prachtig! Omdat ik elke dag vroeg in de trein zit om naar mijn werk te gaan, zouden deze mijn reis wel wat lichter maken met wat thee erin… Ik doe graag mee

 • Joyce

  Beantwoorden

  Yes please! Mijn oude thermo beker is net stuk gegaan

 • Elke

  Beantwoorden

  Ik volg jou sinds kort en wat is het fijn om iemand te helpen op dezelfde golflengte qua zorg voor lichaam, geest en milieu! Via jou kom ik veel nieuwe zaken tegen die mijn leven verrijken. Net zoals deze flessen van Retulp! Vandaar dat ik graag meedoe aan deze actie, zodat ik duurzaam kan genieten van mijn thee!

 • Leonie

  Beantwoorden

  Wauw wat een super actie. Heerlijk voor de zomer voor mij en mijn dochter. Kunnen wij heel goed gebruiken voor onze picknickjes in het park :)

 • Jimme de Jong-Helder

  Beantwoorden

  Mooie thermosflessen die mijn heerlijke koffie warm houden, wat wil een man nog meer.

 • Marianne

  Beantwoorden

  Ik help graag mee een betere wereld te creeeren. Niet alleen voor mijzelf maar zeker ook voor diegene die het zelf niet kunnen.
  En dat mag best met een beetje stijl:-)
  Die gaat zelfs mijn man meenemen naar kantoor:-?

 • Marije de Jong-Helder

  Beantwoorden

  Zowel mijn man als ik zouden daar heel blij van worden. Lekker je eigen thee of koffie mee naar het werk en ook nog eens niet meedoen met alle vervuiling. Als de flessen net zo goed werken als dat ze mooi zijn, zit het wel snor.

 • Anita Diepeveen

  Beantwoorden

  Daar zou ik zo blij mee zijn Doordat ik de ziekte van Crohn heb is drinken erg belangrijk en daarbij zien ze er ook nog eens leuk uit ook

 • Lonneke

  Beantwoorden

  Wauw wat een mooie actie. En heel erg welkom, van de week was ik aan het kijken voor waterflessen en waar ik ze het beste kan kopen. Dit sluit helemaal aan op mijn wensen. Duurzaam, gerecyceld en je steunt er ook een goede actie mee, het water dat gedoneerd word.l

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.