Win een YOGA arrangement in een 4*sterren hotel! (WINACTIE)

29 Comments

Afgelopen weekend was weer een cadeautje! Ik mocht namelijk een geheel verzorgd Yoga arrangement beleven in Hilton Royal Parc Soestduinen. Wat een feest! Ik vertel je vandaag meer over het programma. Én lees ook even door tot het einde. Ik mag namelijk zo’n geheel verzorgd Yoga arrangement weggeven met twee overnachtingen!

Het weekend is gericht op het hervinden van de balans tussen lichaam en geest. Ah, dit klinkt als muziek in de oren. Een keer in de zoveel tijd heb ik behoefte aan een reset. Ik ben gewend om veel dingen te doen. Eigenlijk zit ik vrij weinig stil met een boekje. Daarom kwam ik dit weekend als geroepen. Ik ben namelijk lichtelijk gestrest omdat ik mijn portfolio voor mijn fotografie-opleiding bijna moet inleveren.

Nou, bereid je voor op lekker veel foto’s! Ik vertel je uitgebreid wat ik allemaal heb gedaan. Nog een kleine disclaimer. Alle foto’s heb ik bewust met mijn telefoon genomen. Ik wilde niet met mijn grote camera de rust verstoren voor alle andere deelnemers. Ook heb ik van de workshops om die reden geen foto’s.

Vrijdagmiddag na mijn werk rijd ik op tijd naar Hilton Royal Parc Soestduinen. Dit hotel ligt in een prachtige omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, vlakbij de Soesterduinen.

Daar aangekomen mag ik meteen naar mijn kamer om in te checken. Een zakje kruidenthee en het programma ligt al voor mij klaar. Zo, mijn weekend kan nu echt van start! Ik kleed mij snel om en loop naar de yogazaal. Daar word ik ontvangen door Annette Paulich. Zij begeleidt dit weekend alle deelnemers en geeft ook de verschillende workshops.

yoga arrangement

We starten met een kennismaking. Mét gezonde hapjes en drankjes. Heerlijk! Het diner start om 19:30 dus die hapjes zijn fijn. Na de kennismaking gaan we door met de yoga workshop en ademsessie. Annette geeft Dru Yoga. Een fijne en zachte vorm van yoga heb ik ervaren. Je hoeft geen ervaring te hebben. Het niveau is geschikt voor beginners en gevorderden. We doen geen gekke dingen, deze yoga is echt gericht op ontspanning.

Na de workshops dineren we samen. Ik heb gezellig kunnen kletsen met een aantal deelnemers. Het eten is heerlijk en gezond. Precies goed op zo’n avond. Ik ga tevreden naar bed!

De volgende dag start de yoga workshop om 8:00. Ik heb trouwens heerlijk geslapen. Het thema van de workshop is zelfvertrouwen. Na de workshop gaan we luxe ontbijten in het hotel. Wat worden we verwend! Ik kon zelfs een verse wafel bestellen. Dat heb ik natuurlijk gedaan ;-).

Na het ontbijt krijgen we nog een korte uitleg van Annette. We krijgen de keuze om een stilte wandeling te doen met begeleiding in de vorm van audio. De wandeling is een keuze dus ik besluit spontaan om deze middag echt voor mezelf te kiezen. Ik ga eerst rustig naar mijn kamer, even thee drinken en uitbuiken. Daarna heb ik 40 minuten gesport in de gym. De gym is schoon en er staan fijne apparaten.

En daarna beloon ik mezelf met een luie middag aan het zwembad met een boek. Jongens, dat is lang geleden! De laatste keer was volgens mij in Italië, in de zomervakantie. It seems ages!

Hoe typisch, het bovenstaande inspiratiekaartje!

Om 17:00 begint de tweede yoga workshop van die dag met als thema balans. Aansluitend is er een mediatie-sessie. Eigenlijk doe ik dat veel te weinig. Mediteren is zó fijn. Ik kom helemaal tot rust! Met een klein groepje dineren we weer in het hotel. Het eten is wederom fantastisch.

De volgende dag kan ik helaas niet meedoen met de laatste yoga workshop. Om 09:30 begint alweer de lesdag van mijn opleiding. Ik ga daarom extra vroeg mijn bed uit om in alle rust te genieten van mijn ontbijt. En dat lukt. Zo luxe dit ontbijt!

Al met al een heerlijk ontspannen weekend! Zo dankbaar dat ik dit gewoon mag doen voor mijn blog.

Annette heeft goed onze grenzen bewaakt dit weekend. Alles mocht en alles was goed. Zo fijn om daarin mee te gaan en te genieten van haar positieve energie. Annette geeft diverse soorten yogalessen en begeleidt ook individuele trajecten. Kijk zeker eens op haar site Meer dan Yoga.

Ik wil Annette en Hilton Royal Parc Soestuinen bedanken voor dit heerlijke weekend!

 

*****WINACTIE*****

En dan nu natuurlijk de winactie! Ik mag namelijk één van jullie blij maken met een heerlijk yoga arrangement in Hilton Royal Parc Soestduinen!

Dit is allemaal inbegrepen:

 • 2 overnachtingen
 • 2 x healthy breakfast ontbijtbuffet
 • 1 x 2-gangen diner, inclusief 3 drankjes en koffie/thee
 • 4 yogaworkshops, op thema
 • Ademtechniek-sessie
 • Stiltewandeling
 • Meditatie-sessie
 • Onbeperkt gebruik van Royal Parc Health club
 • 15% korting op alle beauty behandelingen

Het yoga arrangement begint op vrijdag 15 december 2017 en eindigt zondag 17 december 2017.

Hoe maak je kans op dit geweldige arrangement?

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op facebook
 • Laat hieronder een reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen.

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken/delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op dit geweldige yoga arrangement!

Je kunt meedoen tot en met volgende week vrijdag 8 december 2017. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen.

That’s it!

 

Doe jij mee met de winactie om een geweldig yoga arrangement te kunnen winnen? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Het yoga arrangement is mij aangeboden door Hilton Royal Park Soestduinen. De foto van het zwembad en de hotelkamer is door Hilton aangeleverd en wordt gebruikt voor deze winactie.

29 Comments
 • Miriam

  Beantwoorden

  Oooooh Eva dit zou ZO fijn zijn! Ik heb echt het gevoel dat ik dit nodig heb. Zat toevallig op het internet te kijken naar yoga weekenden, maar die zijn niet zo betaalbaar voor studenten, haha. Liefs!

 • Laura

  Beantwoorden

  Wat een fantastische winactie. Samen met mijn lieve vriendin (30 jaar vriendinnen dit jaar!) ben ik 2 maanden geleden een blog begonnen fitfunfab.nl waarin we ondere ook bezig zijn met yoga. Hoe fantastisch zou het zijn om dit met haar te beleven en tegelijk onze vriendschap vieren. Ik ga heel hard duimen!!

 • Chantal

  Beantwoorden

  Het lijkt me echt pure verwennerij om een heel weekend aan yoga te mogen doen. Hoewel ik al sinds 2008 een yoga doe, kom ik er sinds het moederschap niet meer wekelijks aan toe. Dit weekend zou een geweldige kans zijn om weer helemaal op te laden en om tot mezelf te komen. Een geweldige start voor 2018, een jaar waarin ik een hoop plannen heb en hopelijk dromen die uit gaan komen.

 • Dien

  Beantwoorden

  ♥ Wauw, wat een geweldige prijs…
  ♥ Héél erg graag maak ik kans op deze mini-reis.
  ♥ De foto’s van jouw Yoga-weekend spreken denk ik voor zich,
  ♥ Ik hoop dat ik een beetje geluk heb; en binnenkort daar ook op mijn matje lig!

  Toi toi toi…

 • Karen

  Beantwoorden

  In deze drukke december-tijden
  Kan wat ontspanning enorm verblijden!
  Weer met beide benen op de grond en in de lucht omhoog,
  Even een weekend niet zo gespannen die boog.
  Daarom win ik heel graag dit verblijf zo fijn,
  Wat zou dat een fantastisch kado zijn!!

 • Renske

  Beantwoorden

  Ik ren, ik vlieg, ik regel. Ik ga maar door. Dit lijkt mij een geweldig weekend om te leren ontspannen, tot rust te komen en tijd voor mezelf te nemen!

 • Esther

  Beantwoorden

  Wow, alleen het lezen maakt me al ontspannen! Lijkt me heerlijk om zo het jaar goed te kunnen afsluiten. Samen met een vriendin die het ook goed kan gebruiken.

 • Sarah

  Beantwoorden

  Ik zou dit heel graag cadeau doen aan mijn zus. Die heeft een heftig jaar achter de rug.
  En ik haar het meest van iedereen zo’n verwen weekend gun! Zodat ze weer even helemaal kan opladen en resetten!
  Bovendien zijn we nog nooit samen een weekend weggeweest. ✨??

 • Merel Uittenhout

  Beantwoorden

  Ik zou dit wel kado willen doen aan mijn lieve nichtje Maia. Gewoon omdat ik haar heel lief vind ❤️

 • Danielle

  Beantwoorden

  Wauw dat klinkt helemaal fantastisch! Afgelopen periode overspannen geweest en baan verloren. Een heerlijk ontspannen yoga weekend kan ik daarom erg goed gebruiken!

 • Mirte

  Beantwoorden

  Hallo Eva,
  Ik krijg een lach op mijn gezicht bij lezen van deze winactie.
  Het geeft mij de kans om vandaag heerlijk te dagdromen over de prijs.
  Net als de rest van de dames kan Ik ook wel wat me-time gebruiken.

 • Renu

  Beantwoorden

  Ben nu precies 5 maanden moeder. Het mooiste wat er is, maar ben al vergeten wat ‘me time’ inhoudt! ;-) Met deze winactie hoop ik fris en fruitig de feestdagen door te komen!!

 • Vera

  Beantwoorden

  Zo, wat een heerlijkheid!
  Ik doe graag aan deze winactie mee aangezien ik vorige maand begonnen ben met mediteren en ik merk hoe fijn (en belangrijk!) het is om te ontspannen en goed naar je lichaam te luisteren.
  Ook ben ik twee dagen erna jarig, dus dit zou het ideale verjaardagscadeau zijn!?

 • Jolijn

  Beantwoorden

  Als mamma, vrouw, minnares, buurvrouw, sinterklaas, vriendin, luizenmoeder, chauffeur, kind, zus, tante voor de mensen die ik lief heb verdien ik niet alleen deze heerlijke verwennerij. Maar eigenlijk iedereen wel een beetje. Maar ik hoop op een beetje meer dan jij. ?

 • Mandy

  Beantwoorden

  Hi Eva,

  Dank je wel voor dit fijne verslag! Het ziet er zo heerlijk en ontspannen uit dat ik inmiddels groen zie van jaloezie!

  Na een heftig jaar met 2 verhuizingen (doe het niet!), bijna een nieuwe baan en te veel stress zou zo’n verwenweekend enorm welkom zijn! Ik zou even helemaal tot mezelf kunnen komen en met hernieuwde energie kunnen starten aan een nieuw jaar! ?

 • Monique rutte

  Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk om een weekend zo te ontspannen,na een zeer inspannend jaar er bewust voor gekozen om in december aan geen aktiviteiten mee te doen en gewoon mijn rust te pakken.zo een weekend past daar natuurlijk perfect bij.daar vlieg ik zeker voor naar Nederland!!

  • Jolijn Kolthof

   Als je wint… boek ik m ook! :-)

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat een geweldige winactie zeg!! En klinkt als een heerlijke ervaring die je hebt gehad. Ik had graag meegedaan met de actie… Maar we krijgen dat weekend de sleutel van ons huis :)

 • Barbara

  Beantwoorden

  Oh wat klinkt dat heerlijk!! Ik zou zo’n reset ook echt kunnen gebruiken, maar dat weekend wordt mn kleine meisje al weer 3 jaar en dat zou ik natuurlijk voor geen goud willen missen! Ik ga dit bericht wel delen, want ik gun het iedereen!!

 • Monica

  Beantwoorden

  Wauw dit lijkt mij echt fantastisch. Zelf ben ik aan het opknappen van een burn-out en dit lijkt mij erg rustgevend en goed om weer tot jezelf te komen.

 • Brenda

  Beantwoorden

  Ik zou ht echt geweldig vinden om te winnen! Heb al lange tijd fysieke klachten en ben vaak erg moe. Ik ben erachter gekomen dat ik verschillende intoleranties heb en moet nu een streng dieet volgen. Geen ramp want als het helpt is, is dat het zeker waard :D daarnaast heb ik een drukke baan. Ik ga altijd door en neem weinig tijd voor ontspanning, dus ben ik onwijs toe aan een weekendje me-time! :)

 • Jenn

  Beantwoorden

  Wat heerlijk! Ik kan helaas dat weekend niet :(

 • Janna

  Beantwoorden

  Wow wat klinkt dat goed, echt een mooie ervaring! Je wordt ook echt onwijs in de watten gelegd, zo te zien. Ik doe heel graag mee aan je winactie. De week erna beginnen mijn tentamens en zo’n ontstpannen weekend ervoor kan zeker geen kwaad! En dan kan ik mooi ook een van m’n vrienden eens laten kennis maken met yoga en laten zien waarom ik dat een paar keer per week eigenlijk doe.

  Liefs, Janna

 • Manon

  Beantwoorden

  Het is dat ik niet kan dat weekend maar het ziet er echt allemaal prachtig uit, ik wil mezelf dit ook zeker nog eens een keer gunnen en dan gewoon helemaal alleen, heerlijk!

 • Maaike J. Didérique

  Beantwoorden

  Wat een fijn weekend heb jij gehad, zo te lezen! Yoga, slapen, meditatie én lekker eten, het klinkt goed. Ik maak graag kans voor mijn vriend. Hij heeft nog geen kennis gemaakt met yoga en ik ben heel benieuwd wat yoga voor hem doet.

 • Martiene

  Beantwoorden

  Wat heerlijk Eva! Het lijkt me geweldig om op deze manier tot rust te komen. Mijn jongste dochter is net een half jaar, en in combinatie met haar oudere zus van 2,5 kan ik wel eens een momentje voor mijzelf gebruiken :)

 • Wendy v V

  Beantwoorden

  Ik zou zeer graag dit weekend beleven. Ik werk op dit monent niet en heb heel hard rust momentjes(of momenteb) nodig.
  Mijn wekelijkse yoga les werkt heel goed, dus een heel weekend zou nog fijner zijn.

 • Marieke

  Beantwoorden

  Oeh, wat heerlijk zeg! Wat fijn dat je een yogaweekend mocht ervaren! Ik doe heel graag mee met de winactie! Waarom? Tja, ik kan een heel zielig verhaal gaan ophangen, maar dat ga ik niet doen :-) Ik hoop alleen dat een weekendje rust en ontspanning mij gegund is. 2017 was een pittig jaar, het zou fijn zijn om het jaar relaxt af te kunnen sluiten.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.