WINACTIE || Hartvol van Marlou Kleve

23 Comments
hartvol

 

Vandaag heb ik weer een ontzettend mooie winactie voor jullie. Ik geef namelijk het boek Hartvol van Marlou Kleve weg!

De afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar de positieve effecten van mindfulness en zelfcompassie: jezelf vriendelijk behandelen, zoals je dat ook doet naar een goede vriend(in) of anderen om wie je geeft. Dat is niet altijd even makkelijk, want meestal ben je harder voor jezelf dan voor anderen. Marlou Kleve laat je in dit toegankelijke en praktische boek daarom kennismaken met de helende kracht van zelfcompassie: het ontwikkelen van liefdevolle vriendelijkheid naar jezelf en anderen, om je te bevrijden van die hardvochtige zelfkritiek en je gevoel van verbondenheid en geluk te verhogen.

hartvol

Over de auteur:

Marlou Kleve (1969) studeerde Algemene Letteren aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna werkte ze ruim tien jaar als tv-redacteur en samensteller bij de VARA, voor ze haar eigen coachpraktijk opzette. Ze geeft mindfulness- en (zelf)compassietrainingen, en begeleidt daarnaast individuele trajecten.

hartvol

+++Winactie Hartvol van Marlou Kleve+++

Wat kun je winnen?

Het boek Hartvol van Marlou Kleve ter waarde van €18,99.

Hoe maak je kans op het boek?

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op het boek!

Je kunt meedoen tot en met woensdag 14 maart 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen.

That’s it!

 

Doe je mee met de winactie? En ken jij het boek Hartvol van Marlou Kleve al?

 

Be happy, be healthy,
Eva

23 Comments
 • Fenny Hemmen

  Beantwoorden

  DIt lijkt me een prachtig boek en het zou mooi zijn als ik hier door wat liever voor mezelf kan zijn :) Groetjes Fenny

 • marij brand

  Beantwoorden

  ik ken het boek nog niet. Ben er wel erg nieuwsgierig naar

 • Anneliese de Waal

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee, lijk me een erg mooi boek om te lezen.

  Groetjes Anneliese

 • Brigitta Peek

  Beantwoorden

  Ik loot heel graag mee, lijkt me een fijne handleiding voor een leven met veel positiviteit en vreugde.

 • Joyce

  Beantwoorden

  Ik doe mee want zelf compassie is wel een dingetje…

 • Dino Neutel

  Beantwoorden

  Ik ben nieuwsgierig geworden naar dit boek, ik doe mee

 • anja

  Beantwoorden

  leuk ik doe mee

 • Peggy Elizen

  Beantwoorden

  Jezelf wegcijferen dat is moeders taak zegt men, hopelijk kan ik wat leren van deze info.

 • Nina Mol

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee!

 • Anita te Gussinklo

  Beantwoorden

  Een boek waar iedereen wel wat aan heeft, nieuwe inzichten.

 • Vera

  Beantwoorden

  Na een fijne cursus mindfulness ben ik nog steeds op zoek naar zelfcompassie…
  Ben dus erg benieuwd naar dit boek!

 • Danielle

  Beantwoorden

  Het lijkt mij een mooi boek.

 • saskia

  Beantwoorden

  leuk zo’n winactie, wil graag deelnemen :D

 • Brit Weijers

  Beantwoorden

  Lijkt me echt een boek voor mij.

 • jacqueline de Waal

  Beantwoorden

  Super lief lijkt me een heel erg mooi boek!

 • Nelly

  Beantwoorden

  Aardig zijn voor een ander, maar ook voor je zelf.

 • Eileen

  Beantwoorden

  Het afgelopen jaar ben ik veel bezig om mezelf meer rust te gunnen en heb ik geleerd om onderscheid te maken waar ik me wel en juist niet druk om hoef te maken. Heftig jaar, maar tot nu toe al veel van geleerd. Sindsdien ben ik steeds meer gaan lezen over deze onderwerpen.
  Dit lijkt mij een hele mooie aanvullingen!

  ps. Mooie foto’s!

 • Marita Cuypers

  Beantwoorden

  Dit boek zou ik graag winnen, voor mijn dochter, zij zou dit zeker waarderen!

 • Miekske Dingens

  Beantwoorden

  Lijkt me echt een prachtig boek, heel graag een kansje!

 • Anita

  Beantwoorden

  Doordat ik chronisch ziek ben, ben ik altijd bezig om het thuis iedereen naar de zin te maken en voor iedereen te zorgen als het lukt Daardoor ben ik nauwelijks met mijzelf bezig en ik denk dat boek mij hele verrassende inzichten kan geven

 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee omdat het me een heel inspirerend boek lijkt. Ik wil weer meer boeken gaan lezen in plaats van altijd door social media te scrollen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Klinkt misschien heel overdreven en hard, maar ik heb best een hekel aan mezelf. Niet oké, dat weet ik zelf ook wel. Dit boek kan me wellicht tot andere gedachten / inzichten brengen. Lijkt me de moeite waard om te proberen in elk geval.

 • AnnaB

  Beantwoorden

  Lijkt mij een fijn boek om te lezen,ik ben benieuwd!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.