WINACTIE | Puur en Kuur Wellness event

4 Comments
happy things #91

Heb je zin in een dag met workshops over yoga, meditatie, mindfulness en gezonde voeding? En misschien vind je het leuk om dit samen met mij te doen? Lees dan snel verder want ik heb écht een hele leuke WINACTIE voor jullie!

Laatst ontving een berichtje in mijn inbox met een uitnodiging voor het Puur en Kuur Wellness event. Tijdens het event maak je kennis met de nieuwste wellnesstrends. Er zijn 25 (!) workshops waaraan je kunt deelnemen en er zijn ook inspirerende sprekers uit het binnen- en buitenland. Dit event is natuurlijk op mijn lijf geschreven.

Wat kun je er allemaal doen?

Er is zoveel te doen dat ik even een korte opsomming geef.

Stoelmassages
Jiska Stroes en haar team van masseurs staan klaar om met een stoelmassage de spanning uit je lichaam weg te kneden.

Mindfulness & Lifestyle
De een is net gescheiden, de ander is overspannen, weer een ander kan niet slapen. Dan zijn er mensen met overgewicht, met allerlei lichamelijke klachten en mensen die steeds een verkeerde partner kiezen of die nooit voldoening vinden in hun werk. Het lijken uiteenlopende problemen, maar ze komen vaak voort uit het hectische leven dat we tegenwoordig leiden. Door het hoge tempo waarmee we door de maatschappij racen, zijn we de verbinding met ons lichaam kwijtgeraakt.
Tijdens de workshops geeft spiritueel meester Sunay Seshadri van Kamalaya uit Thailand handvaten om bewuster, gezonder en energieker te leven.
puur en kuur wellness event

Yoga, ayurveda en gezonde voeding
Tijdens het event zijn er verschillende momenten om een yogales te volgen, een consult te doen bij een ayurvedisch therapeut of een lezing bij te wonen over gezonde voeding van een orthomoleculair therapeut.

Waar is het?

Het event vindt plaats op 30 september in Spant! Bussum. Ik ga natuurlijk naar het event maar ik mag ook nog eens twee kaarten verloten onder mijn lezers! Hoe leuk!!

Kijk voor meer informatie over dag op de site van Puur en Kuur. Daar vind je alle informatie over de workshops en lezingen. Een kaartje voor de hele dag kost €20,-. Een heel schappelijke prijs voor de hoeveelheid workshops waaraan je kunt deelnemen!

Ben je toe aan een minivakantie? En heb je zin om inspiratie op te doen voor een nieuwe reis en eens iets nieuws te proberen om te zien of het bij je past? Kom dan naar het Puur en Kuur Wellness Event.

 

Wat moet je doen om een kaartje te winnen?

Laat hieronder een leuke reactie achter waarom jij hier naar toe zou willen. That’s it! Ik kies twee winnaars uit en die krijgen een persoonlijk berichtje van mij. Laat dus zeker een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je kan opnemen.

Oh ja ik deel de WINACTIE ook op Facebook. Ik zou het super leuk vinden als je mijn pagina een “blauw duimpje” geeft en de WINACTIE (ik maak een aparte post aan) ook deelt op Facebook!

 

**UPDATE**
De winactie loopt tot en met zondag 27 augustus. Winactie is inmiddels gesloten. De winnaars hebben een berichtje ontvangen.

 

Is het Puur en Kuur Wellness event iets voor jou? En doe je mee met de WINACTIE?

 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

 

De bovenstaande afbeeldingen zijn beschikbaar gesteld door Puur en Kuur.

4 Comments
 • Jolijn Brandsma

  Beantwoorden

  Hey Eva! Ik ben vanaf maart 21 kilo afgevallen en voel me eindelijk wat zelfverzekerder in mijn bikini, heerlijk! Ik zou ontzettend genieten van een dagje welness waarbij mijn lichaam even een verwenrondje krijgt voor al het harde werk!

  Heel veel liefs ❤🌈

 • Sytske

  Beantwoorden

  Hoi Eva! Ik kende je blog nog niet, dus ik ben nieuw hier! Ik ga je blog nog even verder verkennen. Toffe winactie heb je. Ik ga dit jaar ook niet op vakantie het lijkt me dan ook super om deze kaartjes te winnen!

 • Marieke

  Beantwoorden

  Zo’n wellnessbeurs is wel echt op mijn lijf geschreven, ik zou het echt super leuk vinden om heen te gaan :-)

 • Wendy v V

  Beantwoorden

  Heerlijk zo’n dagje ontspanning. Even dagje voor mezelf.
  Ga niet op vakantie deze zomer en zoekende naar nieuw werk. Dus lijkt mij heerlijk.
  Ik ga heel hard duimen om deze dag te winnen.

Leave a Comment