Geef je huid een boost!

1 Comment
geef je huid een boost
Paula’s Choice is écht een van mijn lievelingsmerken. Dierproefvrij en effectief! Ik ben waarschijnlijk een nog grotere fan geworden nu ik haar een paar weken geleden heb ontmoet. Ze is zo energiek en heeft echt een prachtige huid! Tijdens de ontmoeting kreeg ik een booster met peptiden mee.
Zoals Paula zegt, heeft elke huid baat bij peptiden. Ze ondersteunen namelijk de proteïnen die van nature voorkomen in je huid, zoals collageen, elastine en keratine. De Peptide Booster bestaat uit een mix van acht krachtige peptiden die je huid helpen om zich jonger te gedragen en er jonger uit te zien. Heb je bijvoorbeeld last van verlies van stevigheid, een doffe huid, rimpels en verkleuringen? Dan kun je met deze booster heel gericht aan de slag. Het bevat naast de acht peptiden ook nog vochtbindende en herstellende ingrediënten en ondersteunende aminozuren. Met dit product geef je je huid dus echt een boost!

Geef je huid een boost met peptiden:

  • Tripeptide-1: Stimuleert een proces in je huid dat bijdraagt aan de ondersteuning van je huid, voor een zichtbaar stevigere huid.
  • Palmitoyl Tripeptide-1 + Palmitoyl Tetrapeptide-7 + Palmitoyl Hexapeptide-12: Deze drie peptiden verbeteren de vochtbalans in je huid, laten je huid er gezonder uitzien en maken rimpels gladder.
  • Myristoyl Hexapeptide-16 + Myristoyl Pentapeptide-17: Dit duo kalmeert tekenen van roodheid en laat je huid er veerkrachtiger uitzien en steviger aanvoelen.
  • Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetate: Helpt je huid om dode huidcellen efficiënter af te scheiden voor een frisse, gezondere huid. Dit ondersteunt de exfoliërende werking van AHA-en BHA-exfolianten.
  • Azelaoyl Bis-Dipeptide-10: Vervaagt verkleuringen die ontstaan zijn door zonneschade, vermindert een doffe huid en remt de vorming van schadelijke stoffen in je huid, die kunnen leiden tot verlies van stevigheid.

Ik gebruik deze Peptide booster al een paar weken. En ik kan je vertellen dat mijn huid er ‘glowy’ uitziet! De booster gebruik ik in combinatie met een exfoliant. Voor mijn gevoel versterken zij elkaars effect. En de booster helpt ook mijn huid sneller te laten herstellen.

Prijs: €56,-

De Resist Anti-Aging 10% AHA exfoliant heb ik nog niet eerder geprobeerd. Ik gebruikte altijd al een exfoliant met BHA van Paula’s Choice. Nu had ik ergens gelezen dat een iets oudere huid ook baat heeft bij een mix van AHA’s. Vooral melkzuur schijnt wat zachter voor de huid te zijn en net zo effectief. Aangezien de jaren voor mij ook beginnen te tellen, kon ik niet wachten dit product toe te voegen aan mijn routine. Het bevat een mix van vier AHA’s (glycol-, melk-, appel- en wijnsteenzuur) en 0,5% kalmerende BHA. Ook bevat deze exfoliant huidherstellende peptiden om zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen en antioxidanten om je huid te beschermen tegen schade van stress en milieu-invloeden.

Prijs: €40,-

Het bijzondere aan deze exfoliant is dat je veel sneller resultaat bereikt. Alsof je meer het effect van een salonpeeling bereikt. Wanneer ik dit product gebruik, zie ik dus daadwerkelijk rulletjes ‘oude huid’ bij het reinigen de volgende dag. Alsof de exfoliant nog even doorwerkt. Dit heb ik namelijk niet als ik in de avond het product heb aangebracht. Ik gebruik de exfoliant zo’n twee tot drie keer in de week. Het ligt een beetje aan de conditie van mijn huid. Ik raad je aan om rustig te starten met exfoliant en dit ook daadwerkelijk op te bouwen. Je haalt toch een klein laagje huid weg. Je vergroot de kans op irritaties als je te vaak een exfoliant gebruikt. Iedere huid is anders, dus bouw dit echt rustig op. En gebruik voor overdag een SPF. Volgens Paula en mijn moeder is de zon is je ergste vijand qua huidveroudering en ik ben het echt met hen eens!

Meer reviews van Paula’s Choice:

Vitamine C booster
Clinical Firming Moisturizer

 

Ken jij de producten van Paula’s Choice al?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld.

1 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Jazeker, ik heb ook een exfoliant van het merk en mijn huid knapte er ook van op. Omdat je toch wel heel erg goed moet uitkijken met de zon, ben ik er nu wel mee gestopt, ook al gebruikte ik het product alleen in de avond. Vond dat toch een beetje tricky, maar na de zomer ga ik het product er zeker weer bij pakken.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.