Goed gevoel van Paul Loomans | WINACTIE

15 Comments
goed gevoel paul loomans

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt, houd ik behoorlijk van boeken lezen. Er verschijnt regelmatig een recensie op mijn blog om jullie kennis te laten maken met verschillende (nieuwe) boeken.

Boeken die inzicht geven in bijvoorbeeld een andere levenswijze maar ook inzicht in bijvoorbeeld emoties. En daarover gaat dit boek van Paul Loomans.

Oh ja en ik heb ook nog een leuke WINACTIE voor jullie! Lees maar snel verder!

Goed gevoel Paul Loomans

Het boek heet Goed gevoel en geeft inzicht in de werking van onze emoties en de verhouding met onze gedachten.

In dit boek worden verschillende emoties belicht, zowel positief als negatief. Uit het boek blijkt dat negatieve emoties een bijzondere werking hebben. Als je er goed mee omgaat, kunnen negatieve emoties juist onze wonden helen en pijn verzachten.

Goed gevoel Paul Loomans

Wanneer je de tijd neemt om de emoties te ondergaan zul je merken dat het onaangename van negatieve emoties een verandering ondergaat en juist vertrouwd wordt. Dit geeft rust en vertrouwen.

Goed gevoel

Naast inzicht geven is het boek Goed gevoel ook een handleiding om beter te kunnen omgaan met tegenslag, zorgen en verlies. Aan de hand van gebeurtenissen uit zijn eigen leven geeft Paul Loomans je tips, technieken en oefeningen om je eigen verdriet en leed op te ruimen.

Op dit moment ben ik zelf het boek aan het lezen en het geeft al veel inzichten. Af en toe lees ik een hoofdstuk en laat het even op mijn inwerken.

Goed gevoel Paul Loomans

Paul Loomans is zenmonnik en oprichter van De Stressontknoping. Hij begeleidt mensen om vanuit rust en aandacht te leven en stimuleert bedrijven en instellingen om een gezonde manier van werken te hanteren. Daarbij maakt hij gebruik van zen principes. Ik heb de tijd, een handleiding in tijdsurfen is zijn eerste boek dat in 2013 uitkwam. Het boek is inmiddels toe is aan de negende druk en is bekroond als Beste Spirituele Boek van het jaar.

**WINACTIE**

Wil jij ook meer weten van de werking van emoties en hoe jij daar op eigen wijze mee om kan gaan?

Doe dan mee met de WINACTIE! Ik mag namelijk van de uitgever drie boeken weggeven. Doe je mee?
Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten in de comments hieronder! That’s it!

De actie loopt tot en met woensdag 18 januari. De winnaars krijgen een bericht van mij.

Ik zou het trouwens super leuk vinden als je mij ook volgt via Bloglovin’, Instagram, Twitter of YouTube!

 

Doe je mee met de WINACTIE?

 

Be happy, be healthy,
Eva

15 Comments
 • Anita H.

  Beantwoorden

  Dit lijkt me een zeer interessant en nuttig boek. Ik doe mee.

 • Marian B

  Beantwoorden

  Lijkt me een interessant boek. Zou graag meer te weten komen en leren over emoties en hopelijk hoe hier mee om te gaan na een jaar met pieken en flinke dalen.

 • Tess

  Beantwoorden

  Ik wil dit boek winnen, omdat emoties moeilijk te doorgronden zijn en daar over meer wil weten.

 • Anne-Sterre

  Beantwoorden

  Ik doe ook graag mee. Het lijkt me interessant om te lezen. Emoties blijven vaak lastig te doorgronden. Zelfs als je beseft wat voor emotie het is en waarom het plaatsvindt, kan het nog lastig zijn om er mee om te gaan.. Ben benieuwd hoe dit boek hierover denkt.

 • Lieke

  Beantwoorden

  Hoi Eva, ik doe graag mee! Als moeder van 2 jongens botsen de emoties hier nog wel eens soms is dat prima want dan is de energie eruit, maar soms zou n andere benadering óók fijn zijn :)

 • Marian

  Beantwoorden

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen. Ik heb prive een heel moeilijk jaar achter de rug, vooral in mn relatie. Het gaat nu weer goed, maar ik loop nog met zoveel emoties die ik graag wil leren kennen en herkennen. Dit boek kan mij daar denk ik heel goed mee helpen.

 • Saskia

  Beantwoorden

  Ik ben benieuwd naar het boek en wat ik er van kan leren. Ik maak graag kans.

 • YuSt

  Beantwoorden

  Ik doe mee, omdat ik hier wel wat mee kan. Ik slik nu medicatie om mijn emoties te remmen. Mijn man is emotieloos, die kropt echt alles op. Ik zou daar wellicht handvatten kunnen krijgen om er beter mee om te gaan?

 • Bianca Moor

  Beantwoorden

  Jaaaa….wil dit boek graag winnen!! Het zoveelste signaal vandaag dat het mijn weg is, om mensen te helpen hun emoties te doorvoelen en blokkades hierin op te lossen i.p.v. weg te eten en ze vast te houden in vorm van gewicht. Dank alvast voor dit extra signaal!!

 • Rachel

  Beantwoorden

  Dit lijkt mij voor de meeste mensen echt een top boek!

 • Tamara

  Beantwoorden

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen, zeker op dit moment!!

 • Duwie

  Beantwoorden

  Dit boek zou ik heel graag winnen! Voor mezelf maar ook om mijn toekomstige cliënten nog beter te kunnen begeleiden.

 • Duwie

  Beantwoorden

  Dit boek zou ok heel graag winnen! Voor mezelf maar ook om mijn toekomstige cliënten nog beter te kunnen begeleiden.

 • Nancy

  Beantwoorden

  Oh ja! Ik doe mee! Dit lijkt me een bijzonder interessant boek!

  • Eva

   Leuk dat je meedoet! X

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.