HAPPY things #15

25 Comments

Het is zondag en het weekend is bijna afgelopen :-(. Hebben jullie gisteren ook genoten van de zon? Nog een paar weekjes en dan begint de lente! Nu al zo’n zin om echt lekker buiten te kunnen zitten…

Voor nu een artikel over mijn HAPPY things van de afgelopen week. Zoals altijd vind ik het leuk om de positieve dingen van het leven te benoemen. Alles wat je aandacht geeft groeit, dus ook positiviteit! Lezen jullie weer mee?

Beter!
Bah, vorige week was ik ziek. Ik had een flinke griep. Een paar dagen lang kon ik niets anders dan in bed liggen. Echt vreselijk. Op een gegeven moment kreeg ik ook gewoon rugpijn van het liggen maar rechtop zitten ging ook niet want dan werd ik weer duizelig. Anyway, genoeg zieligheid, ik ben gelukkig weer beter! Yes! Ondertussen hebben we het allemaal gehad in ons gezin. Die griep mag weer een jaartje weg blijven!

Brugge
En gelukkig was ik “op tijd” beter want manlief en ik hadden al een tijdje geleden een weekendje weg gepland. Ik was even bang dat ik echt niet kon gaan maar gelukkig voelde ik donderdag de koorts zakken en de pijn in mijn keel verdween ook dus we zijn vrijdag alsnog weg gegaan. Ik wilde eigenlijk nog een “volg de appel” artikel van maken maar het was een heerlijk weekendje weg van twee dagen dus ik had geen zin om die camera er de hele tijd bij te pakken. We hebben gewoon genoten van Brugge, lekker eten, lang kletsen en uitslapen. Heerlijk!

Kinderkamers inrichten
Ik ben bezig met de kamers inrichten van Emma en Olivia. Mijn hemel, ik wist niet dat er zoveel leuke spullen te koop zijn! Emma heeft heel lang in haar babykamer gelegen en daarna hebben we een Ikea kamer voor haar gekocht toen Olivia eraan kwam. Maar in het nieuwe huis willen we het liefst allebei de kamers helemaal opnieuw inrichten. Juist niet van Ikea en ook niet helemaal op elkaar afgestemd. Ik heb al hele leuke vintage kasten gespot en leuk behang. Hebben jullie nog tips voor leuke webshops of websites waar je inspiratie op kunt doen?

Zo dit waren mijn HAPPY things van de afgelopen week!

Wat waren jouw HAPPY things?

Be happy, be healthy,
Eva

25 Comments
 • Saskia

  Beantwoorden

  Wat rot dat je zo ziek bent geweest maar gelukkig ben je weer opgeknapt en kon je lekker naar Brugge!

 • Mira

  Beantwoorden

  Wat fijn allemaal, hopelijk is de nieuwe week ook vol mooie momenten! Ik genoot vooral van het zonnetje wat af en toe doorkwam deze week!

  • Eva

   Ik hoop het ook Mira :-). Fijn, de zon!

 • Kim

  Beantwoorden

  Gelukkig was je weer op tijd beter voor een weekendje weg :) Brugge lijkt me een mooie stad! Waar ik blij van word is het zonnetje. Gisteren heb ik heerlijk even in de tuin gezeten!

  • Eva

   Ja, echt heel fijn dat de zon zich steeds vaker laat zien! Liefs!

 • Jennifer

  Beantwoorden

  Hoi Eva, Wat fijn dat je weer beter bent en inderdaad ziek zijn is nooit leuk. Maar goed je kunt maar gehad hebben :-) Leuk dat jullie naar Brugge zijn geweest af en toe quality time is ook belangrijk zonder camera of blog.

  • Eva

   Dat vind ik ook! :-)

 • alexa

  Beantwoorden

  Erg leuk om te zien en heerlijke dat je weer beter bent!

  • Eva

   Dank je wel Alexa!

 • Bettie

  Beantwoorden

  Wat fijn dat je je weer beter voelt. Hopelijk blijft de griep heel lang weg. Kamers inrichten is zo leuk om te doen.

  • Eva

   Ik hoop dat de griep minimaal een jaar wegblijft ;-)

 • Susanne

  Beantwoorden

  I luvvvv Brugge! Heb daar ook hele goede herinneringen aan! :)

  • Eva

   Leuk, Susanne!!

 • Djuli

  Beantwoorden

  Wat leuk om te lezen! Ik heb deze week veel nieuwe receptjes gemaakt en ze zijn allemaal goed gelukt. Daar werd ik heel happy van :)

  • Eva

   Oh wat goed zeg! Fijn dat jouw recepten zijn gelukt!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Oh wat leuk dat je de kinderkamers aan het inrichten bent, good luck with it want er is een hoop leuk spul tegenwoordig.

  Gelukkig ben je weer beter. Tip: Maris van haremaristeit.com heeft vaak leuke DIY’s voor in huis.

  • Eva

   Thanks Nesrin! Ik ga de website zeker bekijken. Ik ben benieuwd!

 • Marushi

  Beantwoorden

  Fijn om te horen dat je weer beter ben! En kinder kamers inrichten lijkt me ook erg leuk! Daar kan je echt je creativiteit in kwijt! -x-

  • Eva

   Dank je wel Marushi :-)

 • Galina

  Beantwoorden

  Wat fijn dat je weet beter bent en dat je de camera hebt gelaten voor wat het is tijdens je weekendje Brugge. Doe ik ook hoor. Bloggen is leuk, maar het dagelijks leven is veel leuker en dat wil ik niet missen omdat ik het druk had met ISO instellingen ;) Mijn happy things van deze week zijn dat ik gister bij Veggieworld een kijkje ben gaan nemen en dat ik gister lekker heb mogen koken voor vrienden :) Fijne zondag!

  • Eva

   Oh leuk zeg! Bij Veggieworld! Ik houd dat soort dingen niet zo in de gaten en achteraf denk ik dan, oh daar had ik wel bij willen zijn :-). Jij ook een fijne zondag, Galina!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Ik hoop echt dat de lente over een paar weken gaat komen. Ik vind de spullen voor kinderen ook echt leuk allemaal en er zijn er ook zoveel dat ik soms geen kan keus maken. Ik ben benieuwd hoe de vintage kasten en behang dat jullie gekozen eruit ziet.

  • Eva

   Wellicht dat ik er een artikel over ga maken, Jeapiebel!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Hé Eva. Heerlijk zo’n weekendje weg samen, klinkt goed hoor. Wat leuk dat jullie de kamers voor de meiden gaan vernieuwen. Ik houd zelf erg van de combinatie van oud en nieuw, en een rustige uitstraling. En -helaas- houd ik van duur design, weet niet of ik dat nu moet adviseren ;). Veel plezier met de zoektocht naar leuke spulletjes voor de kamers

  • Eva

   Ah dank je wel Lesley! Stiekem houd ik ook wel van design hoor gecombineerd met wat goedkopere stukken. Oud en nieuw vind ik tegenwoordig ook echt leuk! Fijne zondag!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.