HAPPY things #68

13 Comments

Hoi allemaal!

HAPPY things #68 alweer. Hoe was jullie week? Genoten van de zon? Stiekem al wat (vakantie)voorbereidingen treffen voor de zomer?

Voor mij was het een rare week. Mijn ouders zouden eigenlijk naar Hong Kong gaan maar mijn vader werd onverwachts opgenomen in het ziekenhuis. Het gaat inmiddels weer (naar omstandigheden) ok en hij is weer thuis. Beetje een gek begin voor een HAPPY things artikel maar ja, ik moet het even kwijt.

Voor nu houden we het maar even luchtig. Mijn blije momentjes van de afgelopen week….

Fotografiecursus

Het wordt allemaal steeds concreter. Aan het begin van het jaar stelde ik als doel om betere foto’s te maken en daar wellicht een cursus voor te gaan volgen. Inmiddels heb ik er een gevonden. Ik twijfelde in het begin nog even of ik gewoon een cursus bij een fotograaf moest gaan doen. Maar uiteindelijk is toch mijn keuze gevallen op een basisopleiding bij de fotovakschool in Rotterdam. In principe leer je daar alle basics van een spiegelreflexcamera en een stukje beeldbewerking. Ik hoop in het najaar te kunnen starten. Nu nog een goede camera…Ik heb zo’n zin om ermee aan de slag te gaan! Eindelijk te snappen hoe zo’n camera werkt. Ik houd jullie op de hoogte van mijn vorderingen.

Lief pakket van Claudia

Van de week nam ik een pakket aan en ik wist niet van wie het kwam. Bleek het een gedeelte van de Healthbox te zijn! Claudia (van Beautytag) stuurde wat producten naar mij toe omdat zij weet dat ik zo met recepten in de weer ben. Zo lief! Ik ben er ontzettend blij mee. Een leuk pakket met allemaal foodproducten. Daar ga ik vast een lekker recept mee maken. Nogmaals dank je wel Claudia!

IJsje eten

Ok, ik geef toe. Deze is als HAPPY thing al behoorlijk vaak voorbij gekomen. Ik kan er niks aan doen. Ik word nou eenmaal blij van een lekker ijsje :-).

Afgelopen week was een productieve week. Dat gaat de laatste tijd echt lekker. Mocht je een van mijn artikelen gemist hebben dan staan de linkjes hieronder vermeld:

 • Recept gevulde zoete aardappel met kikkererwten, haricots verts en rucola.
 • Ik probeerde een oogcrème van het merk Viliv (vegan en dierproefvrij!) uit.
 • De biologische capsules van Pellini (voor in een nespresso machine).

 

Lieverds, geniet van deze mooie dag. Tot volgende week!

 

Be happy, be healthy,
Eva

13 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Ik heb een maand geleden een instagram fotografie workshop gehad. Ik vond dat super leuk en interessant. Ik doe alleen alles met mij telefoon en heb geen spiegel reflex camera. Hoe gaat het nu met je papa? En ik ben erg benieuwd wat voor lekkers je gaat maken. Veel plezier ermee! Liefs

 • Roos

  Beantwoorden

  Wat een fijn weekje Eva. Fijn dat het met je vader goedgekomen is. Dat is even schrikken… Hier een heerlijke week gehad. Met een artikel in de krant gestaan en steeds meer mensen blij maken, superleuk! Gisteren was het nationale snordrukdag en hebben we lekker de boel de boel gelaten en zijn gaan fietsen en ook, jawel, een ijsje gaan eten. Maak er weer een fijne week van Eva :-)

  • Eva

   Lekker Roos! Fijne week en geniet! XX

 • sammie

  Beantwoorden

  Oh gaaf dat je zo’n basisopleiding gaat doen bij de foto vak school! Dat lijkt me echt helemaal geweldig! Dat ijsje ziet er lekker uit, wij hebben nog geen ijs gescoord met de afgelopen mooie dagen, toch maar eens gaan doen.

  • Eva

   Ik ben ook heel benieuwd! Zo’n zin in :-). Liefs!

 • Anne-Sterre

  Beantwoorden

  Leuk zo’n cursus! Dat zou ik zelf ook nog wel eens willen doen. Sterkte voor je vader!

  • Eva

   Thanks!!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Foto’s van ijsjes kunnen er niet genoeg van voorbij komen hoor :)
  Wat vervelend zo’n onverwachte opname van je vader.
  Hier ook een rare week, met familieleed. Ik zal blij zijn als komende week erop zit.
  Vanavond even helemaal niks en wat uitrusten.

  • Eva

   Sterkte Lesley! Voor nu even rust dan. Liefs!

 • Monica

  Beantwoorden

  Veel beterschap gewenst voor je vader xx

  • Eva

   Dank je wel Monica!! Liefs!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Wat een mooie happy punten! Super lief zo’n pakket <3 En ik vind je foto's al heel mooi hoor :) Ik zou er zelf ook veel beter in willen worden en overweeg ook een cursus!

  • Eva

   Leuk Mariëlle!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.