HAPPY things #91 | Sinterkerst vieren…

3 Comments
happy things #91

Hoi Loves!

Hoe is het met jou? Een goede week achter de rug? De scholen zijn weer begonnen dus dit was een normale week voor ons. Ook wel weer lekker! Kom, ik neem je weer mee in mijn HAPPY things #91.

Voor de eerste bezoekers op mijn blog; elke week schrijf ik mijn blije momentjes op in dit artikel. Een artikel vol positiviteit! Wat je aandacht geeft, groeit. Dus ook die positiviteit ;-).

Sinterkerst

Haha, ok we zijn waarschijnlijk een van de laatsten van het land. Maar mijn vriendinnen en ik vieren Sinterkerst altijd wat later. Meestal in januari als we de agenda’s op elkaar af kunnen stemmen. Dit keer was iedereen vrij in het verzinnen van een ‘personal touch’ bij het cadeautje. Oh, was het weer een gezellige avond. Ook had iedereen zijn best gedaan in de keuken. Heerlijk! Ik maakte deze krans van meringues. Echt een aanrader!

Persberichten stromen binnen

Ook de eerste persberichten stromen weer binnen. Ik kan al bijna een artikel vullen met cadeautjes voor Valentijnsdag. Ik kijk stiekem ook al uit naar het voorjaar. Ik weet dat het nog wel even duurt maar van mij mag de winter best wat minder lang zijn! Ik word wel weer blij van de nieuwe collecties. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte!

Rotterdam

Vrijdag had ik een borrel en diner in Rotterdam. De borrel was bij NHow Hotel. Prachtig uitzicht! Helaas werkte het weer niet mee. Het was een grijze dag.

Het diner vond plaats in de SS Rotterdam. Wow, wat een prachtige locatie. Ik was er nog nooit geweest. Wel indrukkend! Heerlijk eten ook!

Fotoboekje HEMA

Maak je ook zoveel foto’s met jouw telefoon? En doe je er vrij weinig mee? Ik heb laatst een aantal boekjes bij de HEMA laten uitprinten. Volgens mij worden ze Instagram boekjes genoemd? Ik ben zo blij dat ik dit heb ontdekt. Inmiddels heb ik al drie boekjes laten maken en ze zijn echt leuk als herinnering. Mijn plan is om elk kwartaal wat foto’s te verzamelen en dat te laten uitprinten. Als je alles in een mapje zet op je telefoon kun je heel gemakkelijk in een keer alles uploaden naar de printservice. Daarna kun je nog teksten toevoegen. Super leuk toch?

Zo, dit waren mijn HAPPY things #91. De zon schijnt nu. HEERLIJK! Geniet van je zondag en tot volgende week!

ps. Er staat nog een WINACTIE open om twee bullet journals te kunnen winnen. Doe je al mee?

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

3 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.