HAPPY things #95

0 Comment
happy things #95

Hi Loves,

Het is weer tijd voor HAPPY things #95! Een stukje positiviteit op de zondagmorgen! Dat probeer ik in ieder geval…We zijn al bijna halverwege februari. Gelukkig ;-). Het wisselt een beetje af maar ik heb een beetje last van de winterblues. De Hollandse winter duurt mij altijd net een maandje te lang of zo. Niks aan te doen. Het is nu wachten op langere dagen en warmer weer. Hopelijk komt de lente snel!

Ziek maar weer beter!

Poeh, ik begon de week lekker maar niet heus. Ook ik had de griep te pakken. Zondagavond voelde ik het opkomen. Nou ja, eigenlijk zaterdag al maar ik dacht dat ik gewoon een verkoudheid te pakken had. Woensdag knapte ik al iets op. En donderdag ben ik gewoon weer gaan werken. Maar ik merk dat ik nog zo moe ben. Echt niet normaal. Ik zou wel twaalf uur per dag kunnen slapen. Gelukkig heb ik mijn portie griep weer gehad.

Recepten op mijn blog

Heerlijk om weer inspiratie te hebben voor mijn recepten. De laatste maanden in 2017 heb ik daar maar weinig aandacht aan besteed. Zoals je wellicht had gelezen, wil ik daar zeker in 2018 verandering in brengen. Vorige week plaatste ik al dit recept, een heerlijke bonendip.

bonendip van kidneybonen

En afgelopen vrijdag kwam dit recept online. Een gezonde pizza!

gezonde pizza

Er komen natuurlijk nog meer recepten aan. Wat dacht je van een gezonde tomatensoep, een vervanger voor chocolademelk en een snelle havermoutpap? De foto’s zijn al gemaakt dus dit komt helemaal goed.

Fifty Shades

Gisteravond was ik met een paar vriendinnen naar het laatste deel van Fifty Shades. Oei, wat is die Jamie Dornan toch een knapperd. Kwaliteit van de film was niet heel hoog maar ach ;-). Daarna zijn we nog gezellig wat gaan drinken. Fijn om de avond zo af te sluiten.

Olivia’s eerste zwemles!

Ik vergeet het bijna te vertellen. Olivia heeft haar eerste zwemles gehad. Wat gaat de tijd dan hard. Ik zie Emma nog zo haar diploma’s halen. De hitte van het zwembad heb ik niet gemist. Brrr… al moet ik eerlijk bekennen dat Dennis de lessen van Emma heeft gedaan. Nou hopelijk gaat Olivia als een speer door alle badjes heen!

Zo, dit waren weer mijn HAPPY things#95. Vandaag heb ik niet zo heel veel op de planning staan. Behalve schoonmaken en het huis opruimen. Dat schijnt ook nooit op te houden, haha! Ik wens jullie een fijne dag toe! En tot volgende week!

ps. Ik zal proberen om volgende week weer wat meer foto’s te maken.

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.