Inspirerend leven agenda 2018 | WINACTIE

11 Comments
inspirerend leven 2018

Vandaag staat er weer een nieuwe WINACTIE voor jullie klaar! Dit keer kun je de Inspirerend Leven agenda 2018 winnen!

De agenda heeft een harde en stevige kaft. Fijn! Bij een agenda met een slappe kaft merk ik dat de kaft gedurende het jaar sneller kapot gaat. Zeker als je de agenda vaak meesleept. Dat doe ik namelijk ;-).

De agenda bevat prachtige wijsheden en quotes. De pagina’s bevatten ook genoeg regels voor een dag om al je to do’s te noteren. Verder staan er ook recepten, korte meditaties en tips voor een ontspannen en bewust leven in. Deze agenda past perfect in een ECOCHIC lifetstyle!

Ben je net zo’n ouderwetse planner die het liefst in een papieren schrijft, krast en streept? Dan is deze agenda zeker iets voor jou! Ik mag twee agenda’s weggeven. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen.

***WINACTIE***

Wil jij deze Inspirerend Leven agenda 2018 (ter waarde van €15,-) winnen voor jezelf of om cadeau te doen aan een lief iemand?

Dat is dan heel makkelijk! Volg één of beide stappen die ik hieronder beschrijf:

 1. Laat een comment hieronder of op mijn Instagram account achter en vertel waarom jij deze agenda zou willen winnen.
 2. Like mijn Facebookpagina via deze link!

Beiden stappen doen is natuurlijk extra lief ;-).

Je kunt meedoen tot en met volgende week woensdag 27 september. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht via e-mail dus laat een geldig e-mailadres achter.

Heel veel succes! Volgende week woensdag volgt een nieuwe WINACTIE. Stay tuned….

 

Houd jij een agenda bij? En doe je mee met de WINACTIE?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf ter beschikking zijn gesteld.

11 Comments
 • lisanne bons

  Beantwoorden

  Wat een ontzettend mooie agenda. Ben dit jaar meer naar mijn gevoel gaan luisteren en ben een studie begonnen. Heel spannend allemaal. Ik behoor alleen nog steeds tot de generatie die graag dingen opschrijft en een agenda van papier heeft. Zou dat graag doen in zo’n mooie inspiratie agenda.

 • Leandra

  Beantwoorden

  Wat een leuke agenda! Een hele fijne indeling, met genoeg schijfruimte en mooie quotes, inspirerende plaatjes en mooie vormgeving.

  Die zou ik heel graag voor mijzelf willen winnen.

  Overigens volg ik je nu op fb en Instagram, (y)

 • Sandra

  Beantwoorden

  Ik kan hier een oudere dame (bij ik werk in de thuiszorg) zo blij mee maken. Genoeg reden om even mee te doen dus.

 • Daan

  Beantwoorden

  Ik hou van mijn agenda. Die houdt alles voor mij bij. Van afspraken tot aan to do lijstjes en ga zo maar door. Ik vind het prettig dat ik dit altijd bij de hand heb. Een agenda op de mobiel vind ik onhandig, als de batterij leeg is bijvoorbeeld dan kan ik de afspraken niet zien en ik kan niet zo mooi lijstjes bij houden. De papieren agenda blijf ik elk jaar opnieuw gebruiken

 • Eva Singor

  Beantwoorden

  Ah ik vind deze zo tof! Ik ben gek op quotes. Deze agenda ziet er prachtig uit. En ja, ik ben van de oude stempel; lekker pennen op evht papier. Vooral like voor de to do ruimte in deze agenda, ik kom altijd om in lijstjes lijstjes lijstjes.
  Jaaaa heel graag dus doe ik mee!!

 • Lyn

  Beantwoorden

  Ik gebruik mijn agenda supervaak, maar nooit de agenda op mijn telefoon. Deze vind ik erg mooi, ik heb nog geen nieuwe voor 2018 dus dat komt goed uit!

 • Mieke

  Beantwoorden

  Jaaah! Ik doe graag mee met deze winactie. Een agenda waar ik gewoon ouderwets alles in kan schrijven blijft nog steeds superfijn.

 • gerhilde maakt

  Beantwoorden

  Ik ben zo iemand die nog een papieren agenda gebruikt, ja. Ik heb een visueel geheugen en digitaal werkt dat minder goed. Verder steek ik daar ook gekregen cadeaubonnen of concerttickets in, zodat ik die niet kan vergeten. :-) Ik doe graag mee voor deze mooie agenda!

 • Myrthe

  Beantwoorden

  Het lijkt mij een prachtige agenda, inderdaad is een stevige kaft beter, helaas heb ik geen Instagram, wel zou ik jou prachtige agenda willen hebben. Er staan hele leuke dingetjes in, wat ik heel graag wil lezen.

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Ik heb sowieso nog een agenda nodig voor 2018; kan echt niet zonder. Afspraken noteren in de telefoon vind ik zeer onhandig. Deze te winnen agenda vind ik wel erg luxe, mooi.

 • Judith

  Beantwoorden

  Oh daar ben ik wel benieuwd naar. Dacht laatst dat ik maar alvast een nieuwe agenda moest gaan zoeken want er staan leuke dingen voor 2018 gepland die ik nu niet kwijt kan. Inderdaad lekker een papieren, ik hou van krassen en vind een overzicht en bladeren fijn met plannen. Dus ik zou deze graag eens proberen, zeker omdat ie ook is opgeleukt met quotes e.d.
  Dus ik waag een kans!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.