Jouw Box, producten voor een gezonde lifestyle

0 Comment
jouw box

Een box vol met producten voor een gezonde lifestyle. Dat klinkt ideaal toch? Tim Hortensius heeft JouwBox opgezet omdat hij vindt dat er een moment moet zijn om jezelf te verwennen. Dit doet hij in samenwerking met Ralph Moorman. Ralph is bekend van het Hormoonfactorprogramma, een programma waarbij leeftstijl, voeding, training en stress centraal staan. Het is belangrijk om te weten welke producten je gebruikt omdat bepaalde stoffen je hormonale balans schaden en voor klachten en irritaties kunnen zorgen.

jouw box

Ik ken Ralph niet maar ik weet dat hij ook bij Sonnevelt opleidingen les gaf waar ik ook mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur volgde. Deze box past dan ook helemaal in mijn straatje!

JouwBox bevat 12 producten met een waarde van 125,-. De box kost nu 39,-. Dat is natuurlijk een koopje. Normaal ben ik niet zo dol op dit soort dozen omdat ik dan de meeste producten toch niet gebruik. Maar in dit geval, passen de producten helemaal in een ECOCHIC lifestyle dus de box verdient zeker een plekje op mijn blog.

jouw box

JouwBox, Ralp Moorman Favorites bevat de volgende producten:

-We love the planet deodorant
-Chikko golden milk
-Mudmasky Facial Detox masker
-Lovechock raw chocolate
-Himalaya Magnesium
-Rosalphina shampoo
-Natural heroes witch hazel lotion
-Traay lippenbalsem
-Erica herbal styling gel
-Chi spirulina
-Sportbay mini weerstandband
-Oolaboo toothpaste

jouw box

De uitgebreide beschrijving van de producten vind je op de website van JouwBox. Ook geeft Ralph daar een toelichting waarom deze producten zijn opgenomen in de box. Deze editie kun je nu nog online bestellen. De volgende editie komt in augustus uit. Ik kan niet wachten op de volgende box!

 

Ken jij Jouwbox al? En is het iets voor jou?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Jouw Box is door een bedrijf ter beschikking gesteld.

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.