Mijn haar laten knippen bij een AVEDA salon

2 Comments

In december liet ik mijn haar voor het eerst knippen en kleuren bij een Aveda salon. Ik was namelijk door Aveda uitgenodigd om twee behandelingen te ondergaan in een nieuwe salon gevestigd in Hudson’s Bay Den haag. Wat een luxe weer dat ik dit gewoon mag doen voor mijn blog. Op dit soort momenten besef ik hoe bijzonder dat is. Mijn blog is mijn derde kindje dus je begrijpt dat ik dan extra in mijn handjes knijp ;-).

aveda

De producten van Aveda bevatten natuurlijke ingrediënten en uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Daarnaast zijn alle verpakkingen milieuvriendelijk geproduceerd.

aveda

Bij de salon koos ik voor een knipbeurt en een blow-dry. Verder wilde ik dat de kleur wat zou worden opgefrist. Ik kreeg daarom ook een color glossing. Ik werd geholpen door Marieke en zij dacht goed na over wat bij mijn haar zou kunnen passen. Zij gebruikte ook de producten uit de nieuwe lijn Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair. Ik was heel benieuwd naar de lijn omdat ook mijn haar met de jaren dunner wordt. Nu heb ik vrij dik haar dus het valt niet zo heel erg op maar in de loop der jaren is het toch echt minder dik en vol geworden.

aveda

De formule bestaat uit drie stappen en zorgt (bij langdurig gebruik) voor 53% minder haarverlies en dikker en voller haar.

aveda

En kijk dit is het resultaat! Hoe mooi glanst mijn haar?! I LOVE it!! Nu ik dit weer zie, bedenk ik mij dat ik weer naar de kapper moet.

En deze foto nam ik thuis nog in de badkamer.

Nog over Aveda…

Aveda is opgericht door Horst Rechelbacher als pionier op het gebied van holistische schoonheid en een voorvechter van verantwoordelijkheid op milieugebied.

Horst werd geboren in Oostenrijk in 1941 waar zijn moeder een kruidenkundige was en zijn vader schoenmaker. Toen hij 14 jaar oud was, ging Horst werken in de salon tegenover zijn huis. “Op school deed ik het niet heel goed, maar het was mijn ambitie om iets heel anders te worden”, legde hij uit. Horst was een natuurtalent en vanaf zijn 17e werkte hij als stylist in een prestigieuze salon in Rome waar hij werkte met internationale beroemdheden. Op jonge leeftijd won hij het European Hairstyling Championship, dat hij als springplank gebruikte om door Europa en de Verenigde Staten te toeren.

Het wordt tijd dat ik de producten van Aveda verder ga ontdekken. Door mijn ervaring bij de salon ben ik nog nieuwsgieriger geworden naar dit merk!

 

Ken jij de producten van Aveda al?

 

Be happy, be healthy,
Eva

2 Comments
  • Loes

    Beantwoorden

    Ik kom al jaren bij een Aveda Salon en vind de producten mega fijn. Je haar ziet er echt prachtig uit!

    • Eva

      Leuk om te horen Loes! Wat fijn dat jij de producten al kent!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.