Lavera deodorant met wilde rozen + WINACTIE

12 Comments
Lavera deodorant

Lavera vind ik een ontzettend fijn en betaalbaar merk. Sinds een kleine week gebruik ik een Lavera deodorant met biologische wilde roos. Ik vertel jullie vandaag wat ik ervan vind. Én lees snel verder want ik heb ook nog een leuke WINACTIE voor jullie!

Lavera deodorant

Dit is de deodorant van Lavera die ik nu al even gebruik. Deze deodorantroller bevat bamboe en biologische extracten van roos, venkel en hamamelis. Ik vind de geur heerlijk fris! De deodorant bevat geen parabenen, alcohol of aluminiumzouten.

Lavera deodorant

De volledige ingrediëntenlijst:

Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cellulose, Zinc Oxide, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Zinc Ricinoleate, Hydrogenated Palm Glycerides, Rosa Centifolia Flower Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rosa Canina Fruit Extract*, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract*, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract*, Myrtus Communis Leaf Extract*, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Hydrated Silica, Hydrogenated Lecithin, Stearic Acid, Fragrance (Parfum)**,Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**
* ingredients from certified organic agriculture
** from natural essential oils

Lavera deodorant

Wat vind ik van de Lavera deodorant met wilde roos?

Hier kan ik vrij kort over zijn! Het is een fijne deodorant die gewoon zijn werk doet. De roller werkt prettig en snel. Nu ben ik niet zo’n zweter dus ik weet niet hoe hij werkt bij een hele sterke zweetgeur. Ik blijf in ieder geval fris :-).

De geur is heerlijk, hij ruikt inderdaad naar rozen. Ik heb er geen geïrriteerde oksels van gekregen. Niet onbelangrijk!

Verder vind ik het handig dat de onderkant van de dop plat is waardoor je hem rechtop in de kast kunt wegzetten. De roller is daardoor altijd voorzien van vloeistof en rolt heel makkelijk.

Lavera deodorant

Lavera deodorant

Overigens is de prijs ook prima. Voor €6,49 krijg je 50ml aan product. Dat vind ik een mooie prijs voor deze Lavera deodorant met veel natuurlijke en biologische ingrediënten.

Lavera lipgloss en masker

**WINACTIE**

En dan nu natuurlijk de WINACTIE! Omdat ik Lavera een fijn merk vind, leek het mij leuk om één van jullie ook blij te maken met twee producten van Lavera.

Lavera lipgloss

Het eerste product is een lipgloss met biologische roos, malve en limoenbloesem. Het is zacht voor de lippen en geeft uiteraard een mooie gloss! Het is de kleur Rosy Sorbet (08). Uit hygiënisch oogpunt heb ik de verpakking dicht gelaten maar zoals je kunt zien op de foto is het een zachtroze kleur die iedereen staat!

Lavera masker

Om jezelf lekker te verwennen doe ik er ook een masker bij! Iedereen is weleens toe aan een rustmomentje voor zichzelf en een masker op zijn tijd helpt daar ontzettend bij.

Het Purifying Mask bevat biologische munt en zout uit de Dode Zee om de huid te reinigen tot diep in de poriën. Minerale klei absorbeert ondertussen op zachte wijze overtollige olie en matteert en verfrist de teint.

Winnen?

Je kunt dus een lipgloss en masker van Lavera winnen! Voor jezelf of als leuk cadeautje voor een lief iemand! Wat moet je daarvoor doen?

Laat een leuk (! :-)) berichtje achter hieronder in de comments en geef een “LIKE” aan mijn facebookpagina. That’s it!

De WINACTIE loopt tot en met volgende week woensdag 19 april. De winnaar krijgt een persoonlijk berichtje van mij. Laat dus een geldig e-mailadres achter!

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld door Drogistplein. De producten van Lavera zijn natuurlijk ook makkelijk te bestellen via deze webshop.

 

Gebruik jij al iets van Lavera? En doe je mee met de WINACTIE?

 

Be happy, be healthy,
Eva

12 Comments
 • Linda

  Beantwoorden

  Ik gebruik de Gloss & Bounce shampoo en Conditioner van Lavera en ik ben recht en fan! Ik ben bezig met al mijn hygiëne en cosmetica producten langzaam te vervangen voor natuurlijke alternatieven. Als die op is ga ik alleen natuurlijke producten gebruiken.

  Ik doe graag mee. De lip gloss lijk echt interessant en en masker is altijd leuk om te gebruiken :)
  Ik like je op Facebook.

 • Tamara TS

  Beantwoorden

  Qua deo ben ik nogal merkvast, al jaren dezelfde roller van Rexona. Toch lijkt deze me ook best de moeite waard. Ik heb volgens mij wel al ooit shampoo van Lavera geprobeerd.

  Ik doe heel graag mee aan de winactie. :)

 • Liesbeth

  Beantwoorden

  Ik doe meee!!! Lijkt mij een heerlijk verwennerijtje!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat leuk dat er weer wat van Lavera voorbij komt. Mooi merk. Van je foto’s word ik blij. Zowel de deo als het masker ga ik proberen :)

 • Sonja

  Beantwoorden

  Ik vind Lavera erg fijn! Alleen ik wil geen rollers.

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Wat de deo betreft: er zijn er maar weinig die voor mij echt werken. Al diverse op natuurlijke basis geprobeerd. Helaas met tegenovergesteld effect.

 • Sofie

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee, je Facebookpagina heb ik al geliked :-). De deo heb ik inderdaad al gebruikt en vond ik ook fijn! Momenteel heb ik een spray van Lavera omdat ik het wel fijn vind om af en toe wat bij te sprayen en met een roller vind ik dat iets minder hygiënisch. Ik ben benieuwd naar de lipgloss!

 • Manon

  Beantwoorden

  Ik vind een stick deoderant nooit lekker.

 • Marian B

  Beantwoorden

  Lipgloss is altijd welkom en ik hou van maskertjes, dus ik doe graag mee aan je leuke winactie!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Wat een leuke winactie, al doe ik niet mee omdat ik nog heleboel deodorant in mijn kast heb. Wel een mooi merk.

 • Claudia

  Beantwoorden

  Na een wintersport is een maskertje altijd fijn om je huid te verzorgen en die zachte kleur van de rose lipgloss lijkt me super voor elke dag. Leuke give-away-actie van Livera & jou Eva!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  De deo is vrees ik niet sterk genoeg voor mij! De lipgloss lijkt me mooi, maar ik ben voorzien haha. Wel leuk dat je er een weg geeft :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.