MALIN + GOETZ revitalizing eye gel

0 Comment
malin + goetz revitalizing eye gel

Soms kom je een merk tegen en dat hoop je diep in je hart dat dit fantastisch moet zijn. Andrew Goetz ontmoette ik een paar weken geleden tijdens een event. Wat een aardige Amerikaanse man! Hij heeft zelfs een tijdje in Nederland gewoond dus ons kikkerlandje heeft altijd een speciaal plekje in zijn hart.

In maart 2004 openden Matthew Malin en Andrew Goetz de eerste winkel in de wijk Chelsea in New York. Een cosmeticawinkel gericht op luxe huidverzorging met een moderne apothecaire benadering. Hun missie is simpel: eenvoudige huidverzorgingsoplossingen bieden die zowel zacht als effectief zijn. Voor alle huidtypes, voor mannen en vrouwen. Na 14 jaar volgen ze nog steeds deze filosofie!

malin + goetz revitalizing eye gel

Andrew Goetz heeft een design achtergrond en dat zie je terug in het simpele ontwerp van de flesjes. De producten worden niet op dieren getest en worden niet in China verkocht. Andrew en Matthew hebben samen twee hondjes dus op dieren testen zouden zij niet eens over hun hart kunnen verkrijgen.

Daar waar het kan, proberen zij zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te combineren met effectieve ingrediënten. Ook dit is iets waar ik absoluut achter sta. Natuurlijk betekent namelijk niet altijd dat je huid daar blij van wordt. Ik heb inmiddels al zoveel natuurlijke producten getest waarvan ik achteraf toch een reactie op kreeg. Nogmaals elke huid is anders hoor dus wat voor de een werkt, werkt voor een ander wellicht niet.

malin + goetz revitalizing eye gel

Malin + Goetz Revitalizing Eye Gel

Malin + Goetz lanceert vier nieuwe producten in Nederland waarvan ik de Revitalizing Eye Gel mocht testen. Deze eye gel is speciaal ontwikkeld om vermoeide ogen te verfrissen. Het verheldert de huid onder je ogen door de rijst- en soja-peptiden. Komkommerextract brengt verkoeling, kalmeert en helpt bij het verlichten van wallen. Hydraterende marine-extracten binden zich met vocht en zorgen voor onmiddellijk resultaat.

De afgelopen twee weken heb ik deze eye gel non-stop gebruikt. Ik kan met recht zeggen dat ik hier verslaafd aan ben geraakt. Het geeft zo’n verkoelend gevoel na een drukke dag achter een beeldscherm. Maar ook in de ochtend gebruik ik het om mijn gezwollen ogen te verzachten. De gel trekt ontzettend snel in de huid. Ik hoef daardoor niet te wachten met mijn foundation en/of concealer. Zo fijn!

Wat mij verder opvalt is de hydratatie. Een aantal jaren geleden was ik totaal niet strikt met een ooggel of -creme. Ik had nooit het idee dat het echt hielp. Maar nu kan ik niet meer zonder. Als ik een aantal dagen deze gel oversla dan voelt de huid onder mijn ogen iets ruw aan. Mijn huid is sowieso een beetje aan het veranderen. Vroeger was het veel vetter en ook dat wordt minder met de jaren. Een goede oogverzorging heb ik gewoon nodig om fris en fruitig de deur uit te kunnen ;-).

malin + goetz revitalizing eye gel

Nog even kort een aantal belangrijke ingrediënten op een rij:

• rijst en soja-peptiden zorgen voor verheldering, bescherming en versterking van de delicate huid onder de ogen.
• zee-extract, een mengsel van antioxidantrijke algen, verzacht de huid en bindt vocht .
• komkommer-extract koelt en kalmeert vermoeide ogen terwijl zwellingen worden verlicht.
• diamantpoeder werkt als een lichtreflector om zo het uiterlijk van donkere cirkels te verhelderen
• natriumhyaluronaat zorgt voor een langdurige hydratatie.

Ik geef toe. Dit is geen budgetmerk. Malin + Goetz revitalizing eye gel kost €46,- (15ml). Maar mocht je willen investeren in een goede eye gel dan zou ik absoluut voor deze gaan. Je gebruikt namelijk maar een heel klein beetje per keer dus ik verwacht er zeker nog maanden mee vooruit te kunnen!

Verkrijgbaarheid
De producten van Malin + Goetz zijn te koop bij Retreat in Rotterdam maar ook via Cosmania.nl. Neem zeker even een kijkje! Ik ben heel benieuwd naar de andere producten van Malin + Goetz. Zo heb ik al een detox face mask en twee parfums op het oog. LOVE it!

 

Ken jij dit Amerikaanse merk al? En wat vind je van Malin + Goetz revitalizing eye gel?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Het product in dit artikel is door een bedrijf ter beschikking gesteld.

 

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.