Organische haarverzorging van Tabitha James Kraan +WINACTIE!

17 Comments
tabitha james kraan

Jullie weten het inmiddels wel. Ik ben dol op nieuwe merken ontdekken! Een paar weken geleden ben ik benaderd door Tabitha James Kraan. Of ik een revolutionaire lijn wilde proberen die volledig vrij is van schadelijke chemicaliën. De lijn is ontwikkeld door Tabitha James Kraan, een guru op het gebied van haar! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

En dan heb ik ook nog leuk nieuws voor jullie. Ik mag namelijk 2 setjes weggeven met de haarverzorgingsproducten van Tabitha James Kraan. Elk setje heeft een waarde van 75,-! Daarover later meer…

tabitha james kraan

Tabitha James Kraan

Het is al tien jaar een visie van Tabitha om haar eigen collectie biologische producten te creëren en de afgelopen drie jaar is de droom geleidelijk aan werkelijkheid geworden. Terwijl ze met haar laboratorium werkte en de grenzen van haar alchemie verlegde, ontwikkelde ze een reeks producten die aan haar veeleisende normen voldoen.

Hair cleanser Golden Citrus

De hair cleanser belooft mijn haar te reinigen zonder de hoofdhuid te irriteren. Ook geeft het veel voeding door de toegevoegde oliën. De shampoo heb ik inmiddels al meerdere keren geprobeerd. Het valt mij op dat de shampoo toch schuimt. En dat is best bijzonder voor een natuurlijke shampoo. In het begin moest ik wel een beetje wennen aan het feit dat ik vrij veel product moest gebruiken om mijn haar goed schoon te krijgen. Ik probeer mijn haar maximaal twee keer in de week te wassen om mijn hoofdhuid te ontzien. Ik had daarom de eerste paar keren een beetje moeite om de natuurlijke oliën er echt uit te wassen. Dit staat ook gewoon op de verpakking. Je haar en hoofdhuid moeten even wennen aan de ingrediënten.

Ik vind de shampoo heerlijk voedend en hij maakt mijn haar echt glad maar ik denk dat ik hem toch bewaar voor de herfst en de winter. Ik heb het idee dat hij wel iets verzwaard door de natuurlijke ingrediënten. De volume bovenop mijn kruin wordt iets minder. Daarom leg ik hem nog even apart als de goede periode aanbreekt. Het bevat overigens 86% gecertificeerde biologische ingrediënten zoals aloë vera, havermelk, arganolie, kokosolie en essentiële oliën van neroli, tea tree, mandarijn, lavendel, mirre en bergamot.

Prijs: €32,50 (165 ml)

Organic 4-in-1 Conditioner Golden Citrus

De conditioner bevat vitaminen, mineralen en eiwitten om het haar te herstellen en te versterken. Net als de hair cleanser vind ik de geur hemels. Het is een warme en toch ook frisse geur. Het bevat daarnaast allerlei soorten oliën om het haar te beschermen. De conditioner kun je op verschillende manieren gebruiken. Als een traditionele conditioner maar ook als een leave-in bij het stylen of als verzorging voor de hoofdhuid. Dit is meteen mijn favoriet van de producten. Hij maakt mijn haar namelijk ontzettend zacht. Voor nu gebruik ik hem gewoon als een traditionele conditioner maar in de herfst en in de winter ga ik het ook gebruiken als een leave-in.

Prijs: €32,50 (165 ml)

Scented Organic Hair Oil

Voor of na het stylen gebruik ik regelmatig een olie om mijn haar weer wat glans te geven. Ik heb hair painting in mijn haar en zeker nu met de zomer worden de punten toch wel droog. Het bevat onder andere argan en rosehip oil. Beide oliën zijn heel voedend en dat merk je. Het flesje bevat trouwens ook een amethist. Bijzonder!

Prijs: €45,- (30 ml)

Organic Dry Shampoo Dark Hair

Droogshampoos gebruik ik eigenlijk liever niet al te vaak. Droogshampoo in een spuitbus bevatten vaak gedenatureerd alcohol. Nu krijg ik niet heel snel een reactie hierop maar toch is het vaak uitdrogend voor de hoofdhuid.

Goed nieuws! Deze droogshampoo van Tabitha James Kraan bevat alleen maar ingrediënten die ervoor zorgen dat de hoofdhuid minder vet wordt maar het droogt de hoofdhuid niet uit.
Het is bedoeld om tussen de wasbeurten door te gebruiken. Deze droogshampoo werkt heel gemakkelijk door het poeder door de lagen van je haar te strooien. Even doorkammen en je kan je haar nog een dag los dragen! Het enige nadeel zijn de gaatjes. Ik was soms iets te enthousiast en strooide teveel product in mijn haar. Dat is wel zonde.

Prijs: 38,- (75 gram)

Hair Perfume

Het laatste product is een super luxe product wat je misschien niet heel snel zult gebruiken. Maar als je net als ik houd van luxe, lees dan toch even verder. Deze parfum bevat essentiële oliën van Neroli en Bergamot. Het past heel goed bij de shampoo en conditioner qua geur. Dit product gebruik je om je haar en je hoofdhuid te hydrateren en te kalmeren. En om langer van fris gewassen haar te genieten. I love it!

Prijs: €50,- (60 ml)

De producten van Tabitha James Kraan zijn online verkrijgbaar via www.tabithajameskraan.nl.

 

tabitha james kraan

 

++++++WINACTIE Tabitha James Kraan++++++

Wat kun je winnen? 

Ik mag namens Tabitha James Kraan twee “Get Started” pakketten weggeven. Elk pakket bevat een shampoo, conditioner, hair oil en dry shampoo. De pakketten hebben elk een waarde van €75,-! De moeite waarde om mee te doen toch?

Hoe maak je kans op een “Get Started pakket?

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-)) en deel mijn bericht over de winactie op Facebook. Klik op deze link voor het bericht.
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Je kunt meedoen tot en met maandag 16 juli 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen.

That’s it!

Ps. de winactie staat ook open op mijn Instagramaccount mocht je liever daar mee willen doen!

 

Ken jij de producten van Tabitha James Kraan al? En doe je mee met de winactie? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld.

 

17 Comments
 • Wendy van Zetten

  Beantwoorden

  ???Wauw wauw Wauwie van deze heerlijke verwennerij worden ik en mijn uitgedroogde zeker heel blij zou heel graag deze prachtige set willen winnen om de zomervakantie in Italie met een stralende coupe te mogen beginnen wie wil dat nou niet :-) #Pureverwennerij ? dit zou een geweldig cadeau voor ons zijn deel graag mee nu maar heel hard #hopen

 • Deborah

  Beantwoorden

  Na al die droogte en straks de zee en waterplassen kan mijn haar wel een goeie verzorging gebruiken Ik ben heel benieuwd naar deze verzorgingsproducten

 • Melanie Huyghe

  Beantwoorden

  Ik heb heel fijn, kort haar. Het is moeilijk voor mij om de juiste producten te vinden. Als ik goede producten zou kunnen vinden die op de koop toe ook nog organisch zijn, zou dat dé vondst van het jaar zijn! Dan ben ik verkocht voor de rest van mijn leven !!!

 • Nienke V.

  Beantwoorden

  Wat een mooie producten! Vooral de haarparfum spreekt mij aan, super fijn natuurlijk als je haar lekker ruikt.
  Mijn haar is lang en ‘onstuimig’, en ik vind het altijd moeilijk om goede producten te vinden om het goed te verzorgen. Jouw review over de producten van Tabitha James Kraan is erg positief en daarom zou ik het graag zelf eens proberen!

 • FaizA lahcen

  Beantwoorden

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten want ken het nog niet ! Omdat het natuurlijke producten zijn trekt het mij erg aan en waag ik graag een kans

 • Michael Bouwman

  Beantwoorden

  Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouwtje heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met haar hart op de goede plek. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit wel verdient

 • Sebas

  Beantwoorden

  Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.

 • Grete Karina

  Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar die organische haarverzorging van Tabitha James Kraan en loot heel graag mee!
  Puur natuur, ik hou ervan.

 • Vanessa Raffaela Sibma

  Beantwoorden

  Dit klinkt als een fijn merk! Vooral de ingrediënten van de haarolie spreken mij aan. Ik heb een dik bos haar die droog kan zijn. En als moeder van 2 jonge kinderen heb ik niet veel tijd voor mijn haar. Dusssss de droogshampoo wil ik ook proberen.

 • Sharon de Ridder

  Beantwoorden

  Wow, na het lezen van jouw positieve blog ben ik heel erg benieuwd naar deze haarlijn! Ik ben ook dol op nieuwe dingen proberen en ben altijd op zoek naar fijne, natuurlijke producten.

 • Marian Zw

  Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee, de laatste tijd heb ik steeds vaker exzeem en jeuk op mijn hoofd. De gewone shampoo is dan niet zo’n succes. Ik zou deze verzorging echt heel graag proberen.

 • Marijke Horjus

  Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee,ik ben opzoek naar een goed haar product voor mijn haartjes :) deze week ben ik na 10 maanden gestopt met borsvoeding geven, nu veranderd mijn haar.. het word dunner en het kan wel een boost gebruiken! Ik ben erg benieuwd naar de producten ??

 • Marina Korink

  Beantwoorden

  Dit lijkt mij ook een supergoed product ???Ik heb blond halflang haar en best heel droog. En zo te lezen op je blog kan ik dit zeker gebruiken ?. Misschien kom ik dan ook van die knuppen in mijn haren af! Altijd goed om eens een ander product te proberen ?

 • mariska van westen

  Beantwoorden

  Wat een prachtige produkten! Ik ben zoekende geweest naar een fijne natuurlijke shampoo en conditioner. Zoeken naar natuurlijke stylingprodukten had ik opgegeven, want dat was telkens zo’n teleurstelling. Deze produkten zien er prachtig uit en zo te lezen ruiken ze heerlijk. Ik had geen idee dat een natuurlijke shampoo kan schuimen en dat er natuurlijke droogshampoo bestaat. Ik loot graag mee!

 • Linda

  Beantwoorden

  O jaaa, hier doe ik graag aan mee! Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe, natuurlijke shampoo en conditioner. Ik merk namelijk dat mijn haar wel wat extra ondersteuning kan gebruiken en erg breekbaar is de laatste tijd. En aangezien ik niet van shoppen houd, kom ik niet vaak in een winkel om me te laten adviseren. Deze review en de producten klinken super. Dus, fingers crossed!

 • Melissa

  Beantwoorden

  Ik wil het proberen omdat ik mijn haar nog beter wil verzorgen en omdat ik vandaag jarig ben

 • Hanneke Kortekaas

  Beantwoorden

  Ik zou graag dit haarpakket willen winnen. Ik heb kort haar maar dat is nog geen reden om geen goede haarproducten te gebruiken. Ik verf het 1 x per 2 maanden en dat heeft – alhoewel er goede producten gebruikt worden – toch effect op de droogte en poreusheid van mijn haar. Zeker nu ik ruim 50 ben is het belangrijk goede producten te gebruiken. Niet alleen voor mijn huid maar ook voor mij haar.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.