Summer trends 2019

0 Comment

Shoes, shoes, shoes…

Oh wat hou ik van schoenen! Mijn outfit kan vrij simpel zijn maar mijn schoenen mogen best een catchy kleurtje hebben. Ik vind het leuk om de trends te weten maar volg niet alles klakkeloos ;-). Het moet wel echt bij mij passen. Een van de trends van deze zomer is de ‘strappy sandal’. Oei, ik moet meteen denken aan een vakantie met vriendinnen aan de Spaanse kust. Way back, als in 20 jaar geleden droeg ik ook al strappy sandals.

summer trends 2019

Deze zwarte sandals van Sacha lijken er ontzettend op maar hebben natuurlijk wel een update ondergaan. De bandjes zijn van lakleer en de hak is lekker breed. Dat loopt echt ontzettend fijn! Wil je ook meedoen aan deze trend? Kijk dan eens in de webshop van Sacha. Je vindt er dit paar maar natuurlijk ook fijne andere strappy sandals met bijvoorbeeld een slangenprintje.

Sunscreen 2019

Ik vind dat iedereen zichzelf goed moet insmeren. Nu gebruik ik er standaard een met SPF , alle seizoenen. Maar in de zomer is smeren natuurlijk extra belangrijk vanwege de sterkte van de UV-stralen. Het smeren is eigenlijk geen trend maar een must! Wat wel een trend is, is dat er steeds meer merken op de markt komen die rekening houden met het milieu.

Zoals deze zonbeschermingsfluid met SPF30 van het Zuid-Afrikaanse salonmerk Esse Probiotic Skincare. Het merk werkt met hele bijzondere formules met levende probiotica. Esse is gecertificeerd biologisch, vegan, proefdiervrij, fair trade en CO2 neutraal.
De UV- filter bestaat uit een uiterst fijne gecoate zinkoxyde (zonder nanodeeltjes) die geen witte waas op de huid achterlaat. Het product brengt geen schade aan de kwetsbare koraalriffen in de oceanen. Top dus!

Books

Een boek lezen tijdens een luie zomerse dag of avond. Voor mij iets wat absoluut hoort in de zomer. Of het nou op vakantie is of buiten in je eigen tuin. Vaak nemen mensen pas de tijd om een heerlijk boek te lezen als ze daadwerkelijk een paar weken vrij zijn. Dat snap ik ook wel. We zijn gewoon een druk volkje. Maar wellicht helpen deze boeken je wel met onthaasten.

Het eerste boek heet Morning Medicine van Angélique Heijligers. Zij ontwikkelde een methode om elke dag met plezier op te staan. Voordat je wordt meegetrokken in de waan van de dag, besteed je eerst tijd en aandacht aan jezelf, je lichaam en mindset. Ook maak je contact met de natuur. Ik ga het boekje de komende tijd lezen en toepassen in mijn leven. Als je wilt weten hoe dat gaat, volg mij dan via Instagram. Ik plaats daar dagelijks wat instastories. Vind ik gewoon gezellig om te doen en dit boek en de rituelen komen daarin vast voorbij!

Het tweede boek heet Geluk zonder voorwaarden van Michael A. Singer. Het boek wordt geprezen door Oprah Winfrey. Nou dan moet het vast goed zijn ;-). Negatieve gedachten, herinneringen en ervaringen staan vaak ons geluk in de weg. Hoe kunnen we ons daarvan bevrijden? Hoe ontsnappen we aan de starre verhalen over onszelf die ons gevangen houden in patronen van angst en vermijding? Dit boek geeft daar een simpel antwoord op. Ik heb al wat flarden gelezen en ook ik leef soms in angst. Angst voor mijn eigen zelfbeeld of wat anderen van mij denken. Angst wat ik heb overgehouden aan mijn eigen ervaringen van de afgelopen maanden. En wellicht ook wel angst voor de toekomst. Ik denk dat dit boek heel erg bij mij past en hoop op een leerzame ervaring.
Zou dit boek iets voor jou kunnen zijn?

Ik hoop dat je mijn summer trends 2019 leuk vond om te lezen! Geniet van je dag!

Be happy, be healthy,
Eva

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.