Travel essentials die ik meenam naar Hong Kong

2 Comments

Hi Loves!

Ik ben er weer hoor. Afgelopen weekend voelde ik mij zó slecht. Ik was vrijdagavond nog wel gezellig gaan eten met vriendinnen maar zaterdag werd ik belabberd wakker. Ik heb dan ook niets aan mijn weekend gehad helaas. Maar goed, ik ben weer helemaal opgeknapt (op een verkoudheid na) en vandaag heb ik een leuk artikel voor jullie.

Ik nam een aantal nieuwe producten mee naar Hong en die laat ik graag aan jullie zien. Mijn ‘groene’ travel essentials!

travel essentials

Het is de eerste keer dat ik ook een handbagagekoffer meenam voor in het vliegtuig. Ik neem eigenlijk altijd een grote tas mee. Maar omdat ik ook een trolley van Antler aan het testen ben, dacht ik dat dit de perfecte gelegenheid zou zijn. Wat een luxe, zo’n koffer maar daarover later meer!

Verder ging natuurlijk mijn Instax camera mee. Ik probeer dit jaar wat vaker foto’s te maken die ik ook daadwerkelijk uitprint. Zo verzamel ik een hoop herinneringen voor de meiden. Ook een dikke sjaal van wol en mijn fijne sneakers Woden nam ik mee. In het vliegtuig krijg je wel een dekentje maar zo’n sjaal van jezelf is net wat comfortabeler.

travel essentials

Ok, ik was iets te enthousiast met boeken meenemen. Ik dacht tussendoor wel wat te kunnen lezen maar uiteindelijk heb ik geen boek aangeraakt, haha! Dit boek heb ik nu al een tijdje in huis maar ik kom er maar niet aan toe. Review volgt dus nog, oeps…

Natte doekjes zijn altijd handig! Voor vieze handjes, wc’s en tafels. Zeker na een lange vlucht worden die wc’s in het vliegtuig zo vies. Wat doen mensen toch?

Anyway, deze doekjes van Beauty Kitchen vind ik perfect. Er zitten 20 doekjes in een pakje maar ze zijn geperforeerd dus je kunt er ook een kleiner doekje van maken. Prima voor kleine en grote handen. Extra fijn dat deze doekjes beter zijn voor het milieu (compostable) en geen parfum bevatten. Ik ben fan!

Lippenbalsem is echt onmisbaar in het vliegtuig. De lucht voelt zo droog aan! Deze Wonder Balm van Beauty Kitchen is multifunctioneel. Voor lippen maar ook voor andere droge plekjes op het lichaam.

lebon

Natuurlijk wil ik na een lange reis met een fris gevoel uit het vliegtuig komen. Ik neem dan altijd een reistandenborstel en tandpasta mee. Deze van LEBON is extra fijn!

LEBON tandpasta is organic en bevat plantaardige en minerale ingrediënten. Uiteraard cruelty-free (zelfs vegan!) en wordt in Frankrijk geproduceerd. LEBON is o.a. verkrijgbaar bij Retreat in Rotterdam. Een heerlijke (en stiekem luxe) tandpasta die er ook nog eens heel mooi uit ziet.

Ah sheet mask! Mijn liefde voor dit soort maskertjes is nog altijd groeiende. Ik vind het heerlijk om zo een moment voor mezelf te pakken. Dit masker is van MILU, een nieuw huidverzorgingsmerk in Nederland. Ziet er ten eerste geweldig uit. Ik heb er meerdere gekregen om te proberen. Deze soothing hydrogel mask is echt anders dan wat ik tot nu toe heb gebruikt. Het masker ziet er wel uit als zo’n standaard sheet mask maar het materiaal is totaal anders. Alsof je een laagje van gel op je huid legt. Heerlijk verkoelend en het hydrateert als een malle. Geen irritaties na gebruik. Ja, deze raad ik je echt aan!

En deze twee producten nam ik mee om ze uitgebreid te testen, zowel in het vliegtuig als in Hong Kong. Het zijn twee make-upproducten van het merk L.O.V. Een ontzettend leuk merk met vernieuwende producten. Een beetje het grote zusje van Catrice? Daar doet het mij wel aan denken. Er volgt nog een volledige review van deze twee producten maar ik wilde ze hier alvast laten zien.

travel essentials

Dit waren mijn travel essentials! In de zomer ga ik nog een keertje op vakantie dus hoogstwaarschijnlijk geef ik dan weer een update.

 

Laat je mij weten wat jouw travel essentials zijn? Ik ben heel benieuwd! 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf ter beschikking zijn gesteld. 

2 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Leuk om te lezen. En fijn dat je weer beter bent! Wat een ellende hè zo’n virus, ik heb het nu helaas te pakken.
  Mijn travel essentials: zeker ook vochtige doekjes en lippenbalsem. Ik ben benieuw naar je review over Bedrock, naar je vorige boekreview heb ik dat boek op mijn verjaardagswensenlijstje gezet :)

  • Eva

   Beterschap lieve Lesley! XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.