#Volg de appel…naar Tosti van Josti!

19 Comments

Hoi allemaal! Vandaag neem ik jullie mee naar Tosti van Josti! Een leuke lunchroom in het centrum van Den Haag. Ik was hier ongeveer een maandje geleden, vlak voor de kerst. Ik had jullie beloofd de lunchroom wat uitgebreider te laten zien. Lees en kijk je mee?

Tosti van Josti

In deze lunchroom worden gerechten bereid door mensen met een arbeidsbeperking. De lunchroom heeft als doel om sociaal, maatschappelijk en verantwoord te ondernemen. De gerechten worden dan ook zoveel mogelijk met biologische producten bereid! Wat fijn dat zo’n zaak midden in het centrum van Den Haag zit!

Tosti van Josti

Tosti van Josti

Emma vond het hier heel leuk! Je kunt namelijk op een schommel aan tafel zitten. Hij zit aan de onderkant vast met een touw dus je schommelt geen tafels omver ;-). Echt heel leuk voor kinderen maar stiekem wilde ik er zelf ook op zitten…

Tosti van Josti

Tosti van Josti

Huisgemaakte limonade en thee!

Tosti van Josti

Even een soja cappuccino om op te warmen. Het is koud buiten.

Tosti van Josti

Alle gerechten worden met zoveel mogelijk biologische producten bereid.

Tosti van Josti

Er is ook altijd een special die om de zoveel tijd wisselt. Dit was er rond de kerst. Een tosti met onder andere brie en cranberry!

Tosti van Josti

Ik kies uiteindelijk de special. Ahhh hij was heel lekker!! Ik krijg spontaan trek als ik de foto weer zie :-)

Tosti van Josti

Emma kiest voor een tosti met ham en kaas. Hij is goedgekeurd!

We hebben gesmuld van onze tosti’s en ik kan je deze lunchroom zeker aanraden! Het is een leuke lunchroom waar je heerlijk tijdens het winkelen kan eten met of zonder kids. Ik vind het natuurlijk extra leuk dat Tosti van Josti aan verantwoord ondernemen doet en bovendien ook nog eens biologische producten in hun gerechten gebruikt. Ga er zeker eens langs als je in Den Haag bent! Tosti van Josti is gevestigd aan de Korte poten 5.

En wat vinden jullie van Tosti van Josti? Ken jij leuke hotspots waar ik echt eens langs moet gaan?

Be happy, be healthy,
Eva

19 Comments
 • Sheila

  Beantwoorden

  Ziet er super goed uit! Ik vind de lunchkaart wel wat prijzig en zou er niet snel heen gaan. Maar het is wel een mooie tent. Misschien voor een kopje thee, als ik er eens ben.

 • Sandra

  Beantwoorden

  Jaaa wat leuk en lekker! Ik heb al zo veel gehoord over Tosti van Justin, maar elke keer als ik in Den Haag ben denk ik er gewoon niet aan. Zo stom, want heb er al vee km goede dingen over gelezen. Die schommels zijn ook echt té leuk! Misschien dat ik binnenkort wel met mijn kleine nichtje ga, die vindt het vast geweldig. :)

 • Ysanne

  Beantwoorden

  Oh ik houd van dit soort concepten! Het ziet er ook heel leuk uit van binnen, ook belangrijk. Laat maar komen hoor, dit soort blogjes :)

  • Eva

   Dank je wel Ysanne! :-)

 • Elles [3lles.nl]

  Beantwoorden

  Wat een leuke lunchroom. Die schommel; zo creatief. Lijkt me heel lekker om daar te eten!
  Liefs,
  Elles

 • Galina

  Beantwoorden

  Die schommels <3 ik zou mezelf er niet van kunnen weerhouden erop te gaan zitten hoor ;) Emma gaat zo te zien de nodige harten breken in de toekomst, wat een mooie meid!

  • Eva

   Hihi ik ben natuurlijk totaal niet objectief maar ik ben het helemaal met jou eens ;-)

 • Jolet

  Beantwoorden

  Wat ziet het er daar ontzettend leuk uit!

 • Mariska

  Beantwoorden

  Wat een leuk zaakje! Ziet er zo gezellig uit, en lijkt me lekker :D

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Dit ziet er heel gezellig uit enne die schommel, SCORE! Super gaaf concept en leuke naam.

 • Marieke

  Beantwoorden

  Wat leuk zeg, ik kende het nog helemaal niet! Heeft dit ook te maken met de Jostiband? Ik had vroeger een oom die bij de Jostiband orkest speelde.

  • Eva

   Hmmm ik denk het niet Marieke maar de naam is er wel aan ontleend, vermoed ik…

 • Saskia

  Beantwoorden

  Oh ziet er echt te leuk uit. Ik had het destijds al bij jou op de blog gezien en al enthousiast aan anderen verteld over de schommels haha. Dat vind ik ook super leuk :)

  • Eva

   Hihi leuk!!

 • Angelina

  Beantwoorden

  Wat ziet het er leuk uit zeg!! De menukaart ook haha. ;-)

 • lifestyle-boutique

  Beantwoorden

  Echt een te gek concept! De jaar ziet er heerlijk uit ik zal er graag een hapje gaan eten!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  De zaak ziet er gezellig uit. De tosti ziet er ook lekker uit en dan ook nog biologisch. Fijn dat Emma het ook zo bevalt. Mijn kinderen zullen het hier ook goed keuren denk ik. :-)

 • Hilde

  Beantwoorden

  Wat ziet het er allemaal leuk uit daar!! Ik zou sowieso zo’n schommel claimen haha :)

  • Eva

   :-)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.