Win duurzaam Japans huishoudtextiel!

9 Comments
duurzaam japans huishoudtextiel

Laatst kreeg ik een tof persbericht binnen over duurzaam Japans huishoudtextiel. Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord maar ik was meteen ontzettend nieuwsgierig. Japanse producten hebben bij mij altijd een streepje voor vanwege het design en de kwaliteit. Lees trouwens even door tot het einde. Ik heb namelijk een geweldige winactie voor jullie!

Deze Japanse doeken heten Nawrap. Elke doek bevat een multilayerweefsel met een speciale geweven structuur. Dit zorgt ervoor dat het goed vocht op kan nemen maar ook dat het reinigingsvermogen wordt vergroot. De weeftechniek van deze doeken is trouwens typisch Japans. Ik vind ze er ontzettend mooi en degelijk uitzien!

De grijze en beige doeken zijn grote vaatdoekjes waar Binchotan in is verwerkt. Binchotan is Japanse eikenhoutskool. Dit zorgt ervoor dat de doekjes fris blijven ruiken en bacteriën tegengaan. Deze doeken zijn gemaakt zonder chemicaliën of kleurstoffen. Mocht je voor 100% natuurlijk willen gaan dan is dit de perfecte optie.

Het doekje met de klavertjesprint is ook een vaatdoekje maar hier is geen Binchotan in verwerkt. Alle doeken kun je gewoon in de wasmachine wassen maar zijn niet geschikt voor de droger.

De Nawrap doeken zijn verkrijgbaar bij Shopbrightbrands.eu. Er zijn veel verschillende soorten doeken met diverse prints. Neem zeker even een kijkje!

Overigens kreeg ik ook nog een twee handige bekers van BrightBrands. Die wilde ik ook meteen even aan jullie laten zien. De vierkante beker is een handige vervanger van het wegwerpdrinkpakje. Alhoewel dit design is bedoeld voor volwassenen zijn mijn dochters dol op deze beker. Ik vul hem zelf ook regelmatig met water en vers fruit. Een lekkere afwisseling en het zorgt ervoor dat ik meer water drink.

De andere beker is bedoeld om citrusvruchten aan je drankje toe te voegen. Wat dacht je van citroen of sinaasappel en een takje verse munt? Lekker voor in de zomermaanden. Beide bekers zijn gemaakt van Tritan en bevatten geen BPA of ftalaten. Een fijn idee!

+++Win duurzaam Japans huishoudtextiel+++

Wat kun je winnen?

Ik mag namens BrightBrands twee duurzame doeken weggeven. Je kunt dus een dishcloth en een teatowel van Nawrap winnen!

Hoe maak je kans op twee duurzame doeken van Nawrap?

Volg deze stappen:

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans het setje met de twee doeken.

Wil je meedoen via mijn Instagram, dan kan dat ook. De winactie staat ook daar open!

Je kunt meedoen tot en met zondag 17 juni 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen. Jouw e-mailadres gebruik ik uiteraard alleen om contact op te nemen.

 

Doe je mee met de winactie?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld. 

 

 

 

 

9 Comments
 • Anita H.

  Beantwoorden

  Ziet er helemaal niet uit als huishoudtextiel, wat het net zo mooi en bijzonder maakt. Ik ding graag mee.

 • Marian B

  Beantwoorden

  Iedereen kan dit gebruiken, ik ook ;-) Ken ze niet, ben er gewoon erg nieuwsgierig naar en test het daarom graag uit. Ziet er goed uit.

 • Tamara S

  Beantwoorden

  Ik probeer de laatste tijd steeds duurzamer te leven (mijn vriendinnen hebben schijnbaar een goede invloed op me), dus ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik was al volger op FB. :)

 • Wendy

  Beantwoorden

  Hi Eva, ik doe graag mee met de winactie. Als foodblogger sta ik regelmatig in de keuken. Echter heb ik een hekel aan schoonmaken. Deze vaatdoekjes maken dat een stuk makkelijker en plezieriger. Bovendien zien ze als foodprops erg leuk uit.

 • Maaike

  Beantwoorden

  Haha, niet te geloven; ik ben net bezig mijn oude keukendoeken te vervangen voor doeken die beter bij m’n keuken passen. Deze Japanse doeken zouden qua kleur perfect in m’n zacht groene keuken passen.

 • Yalou // We are the Earth

  Beantwoorden

  Ah tof! Ik zou graag meedoen voor mijn huisgenoot. Hij vind mijn herbuikbare vaatdoek niet fijn en koopt steeds van die wegwerp dingen. Hopelijk zijn deze wel goed genoeg voor hem! (en Japan!! :D )

 • Marian Zw

  Beantwoorden

  Die zien er zeker heel mooi uit, Ik loot graag mee, de kleur zou zo goed in mijn keuken passen!

 • Mieke Schepens

  Beantwoorden

  Eva, fijn dat je de kracht hebt gevonden om dit moois met ons te delen!
  Warme groet

 • Grete karina

  Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar die speciale Japanse doeken en loot graag mee!
  Sinds mijn zoon vorig jaar door Japan heeft getrokken ben ik gefascineerd door het land en de gebruiken.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.